stan_36 написа:...Имам въпрос към всички ви:
Как се чувствате като евродознатели
Лично аз, като евродознател без пукнато евро в джоба...
|
|
stan_36 написа:...Имам въпрос към всички ви:
Как се чувствате като евродознатели
yugoslav написа:Лично аз, като евродознател без пукнато евро в джоба...
roni написа:blag009 написа:Искам да ЗНАМ ,ако ДОЗНАТЕЛ прецака ЦЯЛАТА процедура при снемане на ДАННИ и т.н. КАКВИ СА МОИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ГО СЪДЯ??????????Изобщо кави са ШАНСОВЕТЕ по частен път да ОСЪДЯ ДОЗНАТЕЛ ЗА МЪРЛЯВЩИНА?????
Не можеш за съжаление... Всичко е затворена система. Тук нищо не се обжалва, както е в цивилизацията.
veronika1 написа:Lukas написа:Както се казва честито!!! ОР щели да се демотивират ако увеличат заплатите на дознателите А как да се мотивирам аз да работя след получената днешна заплата, сравнявайки с тази на ОР, а да не говорим за началниците на групи, каквато длъжност и категория никога не може да достигне един дознател Няма управия за нас колеги, без лоби не става и никой не ни брои, пак ще сме си най-ниската брънка в МВР - плачевно, но за жалост реално:idea:
Последната новина от днес е: ще докладваме и неизвестния извършител на прокурора преди да спрем дознанието Ха да ни е честито!
dinev написа:Но първо г-н Добрев следва да уточни като какъв работи
Lukas написа:Аз мисля, че gdobrev е прав и няма за какво да му се сърдим. Човека е реалист и е явно, че знае за какво става въпрос при нас. Така, че колеги няма защо да му се сърдим. Не е ли истина, че ни командват агрономите, или ще отречем, че като ни нареди началника на когото не сме подчинени да направим нещо го правим. Чух отнякъде, че Николай Свинаров четял за нас по форумите - Г-н Свинаров Вие сте юрист И ШЕФ НА КОМИСИЯТА ПО ВЪТРЕШЕН РЕД В НС, направете нещо спасете ни от агрономите, отделете ни от тях, но не хипотетично, а ПРАКТИЧЕСКИ!!!
bisotipa написа:kolegi, nikoi ne mu puka. Po dobre kajete kolko napuskat v momenta i kolko mesta sa nezaeti
Назад към Обсъждане на законопроекти
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта