- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Теми за публичноправни науки
|
|
Здравейте колега,
Много ще съм ви благодарна ако изпратите и на мен въпросните теми по публичноправни науки.
darinavelikova@yahoo.co.uk
Успех на вас
Много ще съм ви благодарна ако изпратите и на мен въпросните теми по публичноправни науки.
darinavelikova@yahoo.co.uk
Успех на вас
- dana
- Нов потребител
Колеги благодаря ви предварително за да пуснете темите по ППН и до d_d2@abv.bg
- d_d2k
- Младши потребител
Molja pratete gi i na men victory_80@abv.bg
- marialex
- Младши потребител
Здравейте колега,
Моля, ако не Ви затруднявам много да изпратите темите по публичноправни науки и на e-mail: mkt@abv.bg
Моля, ако не Ви затруднявам много да изпратите темите по публичноправни науки и на e-mail: mkt@abv.bg
- m_k_td
- Нов потребител
Здравей мила marmaid !!!!
Ако не е прекалено нахално моля да ми изпратиш и на мен темите
momima@abv.bg
Предварително ти благодаря и ти желая късметче във всяко начинание !!!!!!!!!!!!!!!
Ако не е прекалено нахално моля да ми изпратиш и на мен темите
momima@abv.bg
Предварително ти благодаря и ти желая късметче във всяко начинание !!!!!!!!!!!!!!!
- momima
- Нов потребител
:)
Здравейте,
ако е възможно и аз бих искала да получа тези теми по ППН на donikabatanova@gmail.com
Мерси и успех
ако е възможно и аз бих искала да получа тези теми по ППН на donikabatanova@gmail.com
Мерси и успех
- donybat
- Нов потребител
Здравейте, ще може ли да пратите и на мен темите по публичноправни науки на atanasko1980@abv.bg. Благодаря ви предварително. Успех на всички колеги на държавните изпити!
Последна промяна atanasko на 23 Яну 2007, 23:38, променена общо 1 път
- atanasko
- Нов потребител
atanasko написа:Здравейте, ще може ли да пратите и на мен темите по публичноправни науки на atanasko1980@abv.bg. Благодаря ви предварително. Успех на всички колеги на държавните изпити!
- atanasko
- Нов потребител
temi po publichnopravni nauki
Колеги, много ми е трудно да пускам на всеки поотделно темите.Пишете ми на скайпа от там ще е по-лесно да Ви ги изпращам:marmaid80.Предварително Ви благодаря за разбирането.Обикновено вечер между 19 и 20ч. съм на линия.
- marmaid
- Младши потребител
Скъпи колеги,
едва ли ще кажа нещо ново, ако помоля и към мен някой да се смили и да ми изпрати гореиндивидиуализираните лекции:) Съзнавам, че това ще отнеме от така ценното за всички нас време, но ще бъда много благодарна, ако отделите от него, за да имам възможност и аз да се "просветя" Който прецени, че може да удовлетвори молбата ми, може да го стори на: m_yordanova@lex.bg. Желая здраве и професионални успехи на всички ви. Както се изразявам винаги: "Харна и хонрарна" да е, но това за вас вече трябва да е ноторно известно ))
едва ли ще кажа нещо ново, ако помоля и към мен някой да се смили и да ми изпрати гореиндивидиуализираните лекции:) Съзнавам, че това ще отнеме от така ценното за всички нас време, но ще бъда много благодарна, ако отделите от него, за да имам възможност и аз да се "просветя" Който прецени, че може да удовлетвори молбата ми, може да го стори на: m_yordanova@lex.bg. Желая здраве и професионални успехи на всички ви. Както се изразявам винаги: "Харна и хонрарна" да е, но това за вас вече трябва да е ноторно известно ))
- m_yordanova
- Младши потребител
lekcii po publi4nopravni nauki
Kolegi, zdraveite. Bih iskal da vi pomolq da mi izpratite i na men lekciite po publi4nopravni nauki na e-mail pl_ch@abv.bg. Izvinqvam se za neudobstvoto. Predvaritelno vi blagodarq.
- pl_chobanov
- Нов потребител
Здр
Здравейте!Понеже виждам, че много от вас вече имат лекции по ППН, много Ви моля, изпратете и на мен . Мейлът ми е : s_jordanova@abv.bg.Предварително благодаря!
- Sunnyny
- Нов потребител
Колеги, ако не е неудобно, моля изпратете и на мен: tsetsi_moni@abv.bg
- tsetsi78
- Нов потребител
Re: Теми за публичнодържавния изпит
колеги аз бих би помолил да ми пуснете по меил теми за дрзавните изпити (разработени вапроси или нешто подобно)катко и казуси по трите изпити !особено тези които се паднаха на Софиски!Мола ви заштото аз см от Македонија и нјамам взмозноста да доида в скоро време!благодарја ви предварително!братја и сестри от Bulgariq pomognete!!!!moia mail e bricikurca@yahoo.com pozdrav
- fashionboy
- Нов потребител
здравей
Колеги ,ако не е много нахално от моя страна ,бихте ли пратили и на мен лекции и казуси !! Ще ви бъда много благодарен !!!!!!
alek.dskbank@abv.bg
alek.dskbank@abv.bg
- alek.dskbank
- Младши потребител
|
|