- Дата и час: 24 Ное 2024, 20:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
дознатели
|
|
gosho72 написа:
Задай си го този въпрос най-напред на себе си ?Защото поне до сега не си показал,че имаш юридическо образование.Имам чувството,че във форума dinev е някой сержант от селски полицейски участък !
Не, не "е някой сержант от селски полицейски участък". И има доста по-стабилно и солидно юридическо образование, за разлика от някои "мухабетчии" във форума, които са само едни добри компилатори, с клиширана и идиотизирана правна лексика. Пък работата му на разследващ /както и моята/ е доста по-специфична и обусловена не само от процесуалните правила, но и от т.нар."точни науки".
А иначе Gosho72 пожелавам ти искрено да не губиш постоянството и куража да се изграждаш и като юрист, и като стожер на справедливостта. Все пак правото е ЗА БДЯЩИТЕ, А НЕ ЗА СПЯЩИТЕ!
p.s. Gosho72 беше ме питал в преден пост дали съм фен на yugoмузиката. Отговарям веднага! Чак заклет фен не съм, но на... музиката им "да" /"Srebrene krilja","Leb i sol","Hari Mata Hari", "Bijelo dugme", хърватски рок-групи.../. Никакъв yugoкафански бълвоч, обаче! На посочения от теб e-mail ти пращам един сайт с над 35 хил. mp3 от почти всички бивши yugoпростори.
- yugoslav
- Потребител
Абе,Гоше72,стига рева като лелка,че взех да си отговарям на въпроса ,защо не си преминал успешно психологическото изследване-просто на МВР не му трябват депресирани мастурбанти с неосъзнат хомосексуализъм.Почни да словоизлияваш във в."Лична драма",че тоя форум се насити със сблъскали се с реалността неуспели юристи,които си лижат раните и се самоуспокояват с укрепващата самочувствието психотерапия "Киселото грозде".А относно оценъчните квалификации,които изразяваш спрямо професионалните качества на други юристи,образно бих казал,че все още имаш бяло около устата,че да ги раздаваш толкова лесно.Хайде,РЕВЛЬО,кажи сега,че нямам юридическо образование;че нищо не разбирам от правни проблеми;че дознателите са мързеливи смотаняци;как ще се изграждаш като юрист(с тухли или газобетон) и тем подобни еднотипни клиширани тъпотии.
Хайде със здраве!!!
Хайде със здраве!!!
- krachunov.m
- Младши потребител
krachunov.m написа:Хайде,РЕВЛЬО,кажи сега,че нямам юридическо образование;че нищо не разбирам от правни проблеми;че дознателите са мързеливи смотаняци;как ще се изграждаш като юрист(с тухли или газобетон) и тем подобни еднотипни клиширани тъпотии.
Хайде със здраве!!!
И простотията е за хората !
- gosho72
- Потребител
dinev написа:Гоше, чети из форума, и може тук - таме да забележиш някои мои юридически мнения.
Чел съм ги-не са лоши.Аз също обичам да пиша по различни правни казуси.
- gosho72
- Потребител
?
дано да има някой компетентен да ми отговори на следното
по закон трябва да си отслужил за да бъдеш пред в органите на МВР или в съдебната власт. Но ако си освободен от военна служба по социални а не по здравословни причини трябва ли да отслужиш за да можеш да кандидатстваш примерно за дознател.
Благодаря предварително.
по закон трябва да си отслужил за да бъдеш пред в органите на МВР или в съдебната власт. Но ако си освободен от военна служба по социални а не по здравословни причини трябва ли да отслужиш за да можеш да кандидатстваш примерно за дознател.
Благодаря предварително.
- minava6t
- Нов потребител
?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- minava6t
- Нов потребител
???
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- minava6t
- Нов потребител
помощ
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- minava6t
- Нов потребител
pomosht
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- minava6t
- Нов потребител
отговорете
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- minava6t
- Нов потребител
За съдебната система не е пречка факта,че не сте отслужил задължителната си военна служба.За там трябва друго.......
- gosho72
- Потребител
Един колега се оплаква,че не е издържал психото. Е какво да кажа аз - издържах и трите първоначални изпита:юридически,интилигентност и психо,но въпреки всичко Комисията по подбор и утвърждаване на кандидати за работа в МВР реши,че моята молба за работа трябва да бъде отклонена и по-нататъшното ми изучаване се прекратява .В полученото писмо обясненията са точно такива.Стигам до извода,че на МВР не му трябват прекалено умни хора -интересен факт:успех от дипломата ми -5,67 ,успех от юридическия тест-максимален брой точки т.е. без нито една грешка.Единственото за мен що годе разумно обяснение е че живея с мъж с престъпно минало,а не е фактът че не съм кадърна за тази работа.Естествено това няма да ми попречи да стана добър адвокат и лесно да търся процесуалните грешки на дознателите.Не се чувствам обидена,че МВР не ме допускат ,по-скоро съжалявам за изгубеното време и за изгубените надежди.По-смешното е като разбрах кого назначават, бога ми щях да припадна .Истината е че МВР не се интересува от умственият потенциял на кандидатите си ,а по скоро от личният им живот.
- ARlet
- Младши потребител
Един колега се оплаква,че не е издържал психото. Е какво да кажа аз - издържах и трите първоначални изпита:юридически,интилигентност и психо,но въпреки всичко Комисията по подбор и утвърждаване на кандидати за работа в МВР реши,че моята молба за работа трябва да бъде отклонена и по-нататъшното ми изучаване се прекратява .В полученото писмо обясненията са точно такива.Стигам до извода,че на МВР не му трябват прекалено умни хора -интересен факт:успех от дипломата ми -5,67 ,успех от юридическия тест-максимален брой точки т.е. без нито една грешка.Единственото за мен що годе разумно обяснение е че живея с мъж с престъпно минало,а не е фактът че не съм кадърна за тази работа.Естествено това няма да ми попречи да стана добър адвокат и лесно да търся процесуалните грешки на дознателите.Не се чувствам обидена,че МВР не ме допускат ,по-скоро съжалявам за изгубеното време и за изгубените надежди.По-смешното е като разбрах кого назначават, бога ми щях да припадна .Истината е че МВР не се интересува от умственият потенциял на кандидатите си ,а по скоро от личният им живот.
- ARlet
- Младши потребител
ARlet написа:.Истината е че МВР не се интересува от умственият потенциял на кандидатите си ,а по скоро от личният им живот.
Тук си много права.
- dinev
- Потребител
ARlet написа:Един колега се оплаква,че не е издържал психото. Е какво да кажа аз - издържах и трите първоначални изпита:юридически,интилигентност и психо,но въпреки всичко Комисията по подбор и утвърждаване на кандидати за работа в МВР реши,че моята молба за работа трябва да бъде отклонена и по-нататъшното ми изучаване се прекратява .В полученото писмо обясненията са точно такива.Стигам до извода,че на МВР не му трябват прекалено умни хора -интересен факт:успех от дипломата ми -5,67 ,успех от юридическия тест-максимален брой точки т.е. без нито една грешка.Единственото за мен що годе разумно обяснение е че живея с мъж с престъпно минало,а не е фактът че не съм кадърна за тази работа.Естествено това няма да ми попречи да стана добър адвокат и лесно да търся процесуалните грешки на дознателите.Не се чувствам обидена,че МВР не ме допускат ,по-скоро съжалявам за изгубеното време и за изгубените надежди.По-смешното е като разбрах кого назначават, бога ми щях да припадна .Истината е че МВР не се интересува от умственият потенциял на кандидатите си ,а по скоро от личният им живот.
ти си щастливка- поне са ти изпратили писмо, с което те уведомяват, че по твоята кандидатура не се работи вече.
мен просто след приключването на юридическият изпит и събеседването след това, никой повече не ме потърси. а бях една от тези, чийто резултати бяха много добри!
ПП: поради каква причина не ме харесаха точно на събеседването не разбрах
- mypoints
- Потребител
Назад към Обсъждане на законопроекти
|
|