- Дата и час: 22 Ное 2024, 15:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
материали по Международно частно право
|
|
17 мнения
• Страница 1 от 1
материали по Международно частно право
колеги, търся спешно лекции и материали по Международно частно право, които вървят в СУ или ПУ. Моля за помощ, ако имате нещо напечатано или препоръки каква литература да търся, ще съм ви благодарна.
- лора
До [b]denias@lex.bg[/b]
Благодаря за информацията , колега.
Съжалявам, че във форума се срещат глупави и цинични хора, които се опитват да са интересни, обиждайки, от името на някой друг, защото им е неудобно да се подпишат под собственото си име.
Мейла ми е lora_franz@yahoo.com
Моля лично да ми изпратите мнението ви за този труд и да обсъдя с вас проблема, който имам за разрешаване.
С уважение
Лора
Благодаря за информацията , колега.
Съжалявам, че във форума се срещат глупави и цинични хора, които се опитват да са интересни, обиждайки, от името на някой друг, защото им е неудобно да се подпишат под собственото си име.
Мейла ми е lora_franz@yahoo.com
Моля лично да ми изпратите мнението ви за този труд и да обсъдя с вас проблема, който имам за разрешаване.
С уважение
Лора
- ЛораІ
Brey!
Pikljo,Nikola Min4ev e profesor i u4ebnicite mu po M4P sa razko6ni..ama kakvo li razbira takyv lumpen kato teb:)
- Blackthorn
Re: Brey!
[quote="Blackthorn"]Pikljo,Nikola Min4ev e profesor i u4ebnicite mu po M4P sa razko6ni..ama kakvo li razbira takyv lumpen kato teb:)[/quot Учебникът на проф. Иван Владимиров също е раскошен, според мен, разбира се. Но не зная дали е съобразен с последните законодателни промени (визирам новия Кодекс на международното частно право). Успех.
- Гост
Мили хора, а може ли някой да ми лаже от къде мога да намеря казуси за МЧП? Като, честно казано ми трябват спешно.
- toniintro
- Нов потребител
Има учебник на Николай Натов по МЧП - специална част, издателство Сиби, 1994 г. но не знам доколко ви върши работа. Този изпит го положих през 1996 г. и оттогава не съм се занимавал с тази материя.
- justinian
- Нов потребител
Zdraveite, Lora,
Naskoro izlyazoha dva toma Sbornici s iztochnici na Mejdunarodnoto Chastno Pravo, koito sa suvsem novi i sa pod redakciyata na Nikolai Natov. Kato obem sa kum 1600 stranici i obhvashtat, mislya, cyalata materiya.
Pozdravi:
Marta
Naskoro izlyazoha dva toma Sbornici s iztochnici na Mejdunarodnoto Chastno Pravo, koito sa suvsem novi i sa pod redakciyata na Nikolai Natov. Kato obem sa kum 1600 stranici i obhvashtat, mislya, cyalata materiya.
Pozdravi:
Marta
- mdenkova
- Нов потребител
...i na mas dogodina sus sigurnost po M4P 6te ni prepodava N.Natov
edna poznata kaza,4e toi si ima dva sbornika-i ot tam trqbva da se 4ete
edna poznata kaza,4e toi si ima dva sbornika-i ot tam trqbva da se 4ete
- valentina.dimitrova
- Нов потребител
17 мнения
• Страница 1 от 1
|