начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

виза D за марокански гражданин

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

виза D за марокански гражданин

Мнениеот tea78 » 17 Май 2010, 18:53

Здравейте и от мен,регистрирах се тук за да получа помощ/съвет от Вас.Накратко-омъжена съм за марокански гражданин от 19.06 .09. Брака е сключен в Мароко-Казабланка откъдето е съпругът ми, и е регистриран в България по законният ред.Желанието ни е да живеем тук, но за съжаление виза ни беше отказана първият път заради неизправни документи(вместо препис от актовата книга в общината за сключен гр.брак ми беше издадено копие от акта, нотариуса също беше написал неправилно декларацията че брака не е фиктивен и т.н.)та въз основа на това и като прибавим съмненията им за фиктивност на брака - първият път виза ни беше отказана.Тогава имах среща с директора на отдел миграция,който ми разясни грешките в документите и след проведената среща/интервю изготвих нови документи и ги изпратих на съпруга си да ги подаде в нашето посолство отново.След дълго чакане отново от същият директор разбрах че нашият консул изобщо не е пуснал документите ни.Въпреки че е взел такса от 120 евро(иначе тази виза е безплатна)и е положил печат в паспорта му-документи няма!!!Ясно е нежеланието му да ни даде виза,но какво можем да направим.Проблем е че аз не мога да замина да живея там защото имам син който е от предишен брак и няма 18.год-т.е.баща му няма да позволи той да замине за Мароко, ако е някоя европейска страна ок. но как заедно със съпруга ми да отидем там-мисля че дори е по-трудно.МОЛЯ ВИ!!! Дайте ми съвет!! Предварително Ви Благодаря!!!
tea78
Нов потребител

Назад към Гражданство