начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

ЗА ограда между два имота

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЗА ограда между два имота

Мнениеот dracata » 24 Ное 2009, 16:03

Има ли закон който да ме задължи да изградя заедно със съседа си ограда на границата м/у имотите ни.Същият съсед преди 8 месеца вандалски разруши действащата ограда поставена от баща ми през 1988г.Аз не желая да правя нищо с негово участие още по малко оградата м/у имотите ни...В момента водим дело за разрушаването на оградата ни.
dracata
Потребител

Re: ЗА ограда между два имота

Мнениеот naughty » 24 Ное 2009, 17:42

dracata написа:Има ли закон който да ме задължи да изградя заедно със съседа си ограда на границата м/у имотите ни.Същият съсед преди 8 месеца вандалски разруши действащата ограда поставена от баща ми през 1988г.Аз не желая да правя нищо с негово участие още по малко оградата м/у имотите ни...В момента водим дело за разрушаването на оградата ни.

няма такъв закон, спокойно.
naughty
Потребител

Назад към Строителство и регулация