начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

имам лозе по наследство по §4 но не е в реални граници

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

имам лозе по наследство по §4 но не е в реални граници

Мнениеот martin_157 » 30 Авг 2014, 19:29

Здравейте, моля за помощ вас тъй като в момента не знам към кой да се обърна. Става въпрос че имам едно лозе наследство от прадядо ми в гр. Червен бряг. Понеже съм от София и ходих до там, от където ми дадоха документ от поземлената комисия, че ми признават правото на собственост но отказват възстановяването на парцела, тъй като бил по 4ти параграф и никой не се е явил на някаква си анкета за която за пръв път чух. Аз освен този документ който признава правото ми на собственост имам и нотариалния акт на лозето което ни е взето( новото не е в реални стари граници). Та въпроса ми е, казаха ми че трябвало да ни настани съда с решение, какво е това решение ? Не мога ли да отида в поземлената комисия и да им покажа нот. акта ? Ако трябва през съда, какво трябва да направя? Много благодаря на отзовалите се !
martin_157
Младши потребител

Re: имам лозе по наследство по §4 но не е в реални граници

Мнениеот martin_157 » 08 Сеп 2014, 11:57

Явно и тук няма кой да ми помогне и онези лъжци няма по никакъв начин да върнат на прадядо ми лозето ... :(
martin_157
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба