начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

дарение или завещание?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дарение или завещание?

Мнениеот augustina » 14 Сеп 2011, 07:44

Как е по добре да се постъпи относно унаследяване на имот ( дарение или завещание )? Кое от двете може да се оспорва ? Как стои въпроса ако посочените наследници са семейни?
augustina
Младши потребител

Re: дарение или завещание?

Мнениеот Melly » 14 Сеп 2011, 09:36

augustina написа:Как е по добре да се постъпи относно унаследяване на имот ( дарение или завещание )? Кое от двете може да се оспорва ? Как стои въпроса ако посочените наследници са семейни?

И двете.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот augustina » 14 Сеп 2011, 09:52

Форумът е за професионални мнения , a не за споделяне на емоции! Песента е чудесна и ми е любима .....Избързах с въпросите ,изясних си ги от страниците на нета , всичко е казано много ясно в закона .
augustina
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 14 Сеп 2011, 10:14

augustina написа:Форумът е за професионални мнения , a не за споделяне на емоции! Песента е чудесна и ми е любима .....Избързах с въпросите ,изясних си ги от страниците на нета , всичко е казано много ясно в закона .

Е, извинете, но ще проявя емоция- стана ми наистина смешно от толкоз противоречиво наредени думи.
Форумът е за проф. мнения( Мели съвсем правилно ви е отговорила, че и двете разпореждания подлежат на съдебна ревизия), "не за споделяне на емоции" и веднага, като да се опровергаете, споделяте музикалните си пристрастия( което си е чиста емоция).

Следващия път не бързайте, ако ли пък допуснете езикът да е по-бърз от мисълта- благодарете.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот augustina » 14 Сеп 2011, 16:02

Няма на кого и няма за какво да благодаря !Само простотии започнаха да се пишат по форумите ,вместо сериозни неща .
augustina
Младши потребител

Мнениеот tino76 » 14 Сеп 2011, 16:50

уви така е, особено когато изхождат от тия форумни стожери на правната мисъл - poli_bi и hich_ne_meli :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
tino76
Потребител

Мнениеот nk7702n » 14 Сеп 2011, 17:32

Лелеееееее, тоя "умник " tino 76 пак се е появил, тоя "титан на правната мисъл"... Къде се изгуби, бе човек? Сега човекът веднага ще получи най - професионалния съвет, значи.... :mrgreen: Чакам с нетърпение и аз! :lol:
nk7702n
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба