начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

ТЪРСЯ АДВОКАТ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ТЪРСЯ АДВОКАТ

Мнениеот maretot » 15 Дек 2008, 19:32

МОЛЯ ВИ НАСОЧЕТЕ МЕ КЪМ НЯКОЙ ДОБЪР АДВОКАТ КОЙТО МОЙЕ ДА МИ ПОМОГНЕ. ДЕЛОТО НИ Е МНОГО ЗАПЛЕТЕНО И НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ С РЕШЕНИЕТО НА ВКС.ИСКАМЕ ДА ГО ОБЖАЛВАМЕ.
maretot
Младши потребител

Re: ТЪРСЯ АДВОКАТ

Мнениеот donna » 15 Дек 2008, 19:35

РЕШЕНИЕТО НА ВКС ЩЕ ДА Е БИЛО ОКОНЧАТЕЛНО , В 6М СРОК МОЖЕ ДА ПОДАДЕШ ЖАЛБА ДО ЕСПЧ...НО ДАЛИ ИМАШ ОСНОВАНИЕ ДРУГА РАБОТА!
donna
Старши потребител

Мнениеот punisher » 15 Дек 2008, 20:12

ВКС е последната инстанция.А за съвета на donna-не е много сигурен изход,че не се знае как стоят нещата.
Но едва ли оттук ей така ще намерите адвокат.Все пак зависи от предмета на делото,особеностите.А много е относителен и субективен критерия "добър адвокат".Всички сме добри адвокати щом сме станали такива през ситото на Висшия адвокатски съвет.По-скоро ви трябва съобразно делото адвокат,който има със съответния опит в ЕСПЧ.
punisher
Потребител

Мнениеот maretot » 15 Дек 2008, 21:12

извинете ме за израза добър адвокат просто от досегашните ми отношения с ваши колеги съм разочарована и сега др.не ще да се заеме
maretot
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 22 Дек 2008, 23:43

Изтрито мнение.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба