начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

конст.нот.акт

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: за донна2

Мнениеот рери » 05 Май 2004, 12:54

пък и де те питам, надявам се да отговориш откровено. ти като мачка всичко и всички безскруполно по пътя до къде стигна. Доколкото разбирам от писанията във форума си някакъв юрисконсулт някъде.
рери

Мнениеот donna » 05 Май 2004, 13:29

няма нищо лошо в това да съм юрисконсулт , виж себе си и погледни до къде си стигнал/а за мене не мисли аз се оправям много добре за твое сведение във всяко едно отношение

ако имаш нещо против длъжноста която заемам запази си го за себе си мене ми харесва а и възможностите които имам за развитие са големи , за което може да завиждаш
donna
Старши потребител

Re: конст.нот.акт

Мнениеот valentine » 05 Май 2004, 14:52

аз мисля, че няма проблем да си извадят констативка за целия имот, ако докажат разбира се факта на владението и началния и крайния момент. Но това не означава, че собственика не може да си го върне, напротив-иск по чл.108 от ЗС или чл.97 от ГПК и нотариалният акт се отменя.
valentine

Мнениеот рери » 05 Май 2004, 15:05

къде си юрисконсулт? Нищо лошо не виждам естествено да си юрисконсулт, дай боже един ден и прокурор на републиката да станеш, няма лошо. Но разковничето в днешно време не бруталността и безскруполността на които се оповаваш, а здравия гръб и протекции съчетани с "малко" пари. Нямаш ли ги няма да ти се наложи никого да мачкаш по пътя си защото за никъде не можеш да тръгнеш.
рери

Мнениеот donna2 » 05 Май 2004, 15:41

виж в тоя живот съм се оправяла и се оправям сама , не разчитам на никого ,амбициите каквито и да са си мои и аз не притеснявам с тях дори семейството си ,но едно ще ти кажа оправям се доста добре сама , може да дразня много хора не ме интересува дори се радвам на отрицателните им мнения защото по добре да говорят отколкото да те забравят ,сама си нося отговорноста и мога да ти кажа че това се оценява и най- вече нямам нужда някой да ми прокарва пътеката ,за това си имам глава на раменете
donna2
Потребител

Re: конст.нот.акт

Мнениеот ели » 07 Май 2004, 23:01

Донна много се радвам, че отговаряш почти навсякъде. Личи си,че много четеш, но има всякакви нотариуси. Не знаеш с какви хора работят и т.н. Това са тези по принцип, които имат най-много работа и са най-известни. Чувала ли си за една и съща земя да се сключва втори договор за аренда, да се вписва и т.н. като собственика на земята не знае за втория договор, а научава от следствието като го викат да даде образец от подписа си?Междувременно този "втория" е взел много - много държавни пари. Съди го, ще мине някоя друга година, пък да връща парите.
ели

Предишна

Назад към Съсобственост и делба