начало

Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор

Разделителен портокол!

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Разделителен портокол!

Мнениеот tribalistas » 04 Юни 2012, 10:47

Каква ли си мишка долна, а тук се мислиш за нещо?

doc03 написа:Чакай сега да видим к'во станА:

tribalistas написа:Здравейте, имам питане относно разделителния портокол на имот, който съществува и е описано ясно как е разделен имота (къщата). Въпроса ми е дворното място и къщите калкан са нанесени общо във стара скица. Нотариалния акт за частта описва собствеността, въпроса ми е как да се "отсече" документално моята част без претенции от съседите. Съседката казва, че имало общи части през имота ми и от там и достъпа. Ясно е описано в портокола, че няма такива части и след делбата никой няма право да претендира с/у никой...
Посъветвайте ме.
Благодаря.

Това беше питането.

tribalistas написа:Явно няма тук някой, който да знае.....
МНОГО УЧТИВО....МЕРСИ...

Това беше класическа българска простотия.

poli_g написа:....................................................................... Някой трябва да зададе няколко въпроса, за да се тръгне от някъде.
Вписан ли е този разделителен протокол в АВ, новообразуваните имоти нанесени ли са в кадастъра, кога, актуална скица имате ли. На повечето въпроси, ако отговорът е отрицателен- защо?
Ако протоколът е от доста години, то навярно няма да имат дяловете идентификатори, но този проблем е отстраним- има си надлежно описание, което помага.

Това бяха пояснителни въпроси.

poli_g написа:Никой нищо не каза за главица- явно не знаете.

Вие защо не препоръчахте на
Баххххти човека си.
хапче за глава, едно от двадесетте възможни, от учтивост ? Или не знаете ? М ?

tribalistas написа: НЯМА ЛИ ТУК ДРУГ, КОЙТО ДА ЗНАЕ ИЛИ ТОВА Е РАЗБИРАЧА?

И като знае к'во, трябва да плесне с ръце и да се прескочи, от кеф, че tribalistas е попитал нещо ? И за капак да вземе да се Изображение заради честта, която си му оказал с възможността ти напише отговор ?
Нещо на нервак ми мязаш, м ? Или просто ПМС ?
Създаваш излишно напрежение.

Melly написа:..................................................................................... Защо крещиш? :roll:
Мисля, че няма да се намери някой от знаещите да даде отговор на въпроса ти.
Подходът ти е повече от безобразен. :evil:

Аз в такива случаи си взимам едно хубаво хапче. Що се отнася до твоите питания, tribalistas , го препоръчвам и на останалите. :arrow:
Изображение

Върши работа, доказано е.
tribalistas
Младши потребител

Мнениеот tribalistas » 04 Юни 2012, 10:52

Да уточня, това не е на село, а нагло населилисе роднини на дядо ми в къщата преди години, ама той "е хайде нека хората живеят", а сега У..ци. ЖелЕзо има ама мозък при тия няма...
emilgrigorov написа:
poli_g написа:... Защо да не може, ако се вярва, че е имало делба на съсобственост ( говоря за сградата, защото за земята нито ред), не разпределение на ползване- нали именно при калкана всяка от сградите си има собствена конструкция.
И защо го изпращаш при архитект или геодезист, като още не си е направил труда да прочете, какво пише в съдебния протокол?...

Защото, dear, въобще му нямам доверие на приказките, та някой да види ... Аз като му разправях, да се сбият със съседа, да се оправят нещата ... ама Вие не, та не.
А такива като него не правят отделни калканни стени и фундаменти по същата причина, по която и не фърлят железо у основите. Щот ше им се смеят съселяните, затова.
tribalistas
Младши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 04 Юни 2012, 13:45

tribalistas Разбирам че знаете много, но за протокола бихте ли отговорили дали в разделителния протокол не е записано примерно "1/6 идеална част от...." и "1/2 идеална част от........."
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 04 Юни 2012, 18:30

tribalistas написа:До doc3 баце много си ми елементарен, а се мислиш явно за нещо...ако си мислиш, че знаеш повече от мен.....лъжеш се. Не всичко е право!.

Не знае, навярно, но пък това, което той знае- вие надали.
Прав сте не всичко в този свят е само правни норми, а някъде има елементарна етика и уважение.

tribalistas написа:Каква ли си мишка долна, а тук се мислиш за нещо?

Доколкото го познавам първите му 7 са безупречни. Последното не мога да твърдя за вас.

Останете си със здраве.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 04 Юни 2012, 19:10

tribalistas написа:... Ако викна "мапекс" да кажем те въз основа на портокола може да заснемат имота, ама си мисля, че трябва вещо лице. Знам ли...

Значи, глей сега. Събери всичко в една торбичка, направи една-две снимки от далече (откъм улицата) и - при Марех, щом ги познаваш. Половината от тях са и вещи лица. Но търси там някой от по-печените - Керка, Емо, Бойко... Да видят, дали и какво е делено - недоделено, и дали могат да ви оправят. Според мен не е директно за "мерене".
И не приказвай много-много при тях, че ше те изгонят. :lol:
И се пише протокол, а не - пОртокол. :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот tribalistas » 07 Юни 2012, 21:06

Благодаря на учтивите по въпроса, а на останалите поне малко да стъпят на земята и да си четат форума и хапят хората, който не се занимават със право.
tribalistas
Младши потребител

Мнениеот tribalistas » 11 Юни 2012, 18:46

Как ще разбереш като си залухав, нервен. Кажи на жена си да дава повечко, че си закършил. Смешник... :lol:
tribalistas
Младши потребител

Мнениеот Melly » 11 Юни 2012, 19:04

tribalistas написа:Как ще разбереш като си залухав, нервен. Кажи на жена си да дава повечко, че си закършил. Смешник... :lol:

Като те чете човек стига до извода, че ти tribalistas си не само смешник, а ЖАЛЪК смешник. 8)
По-любезно не мога да се изразя.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 11 Юни 2012, 20:50

tribalistas написа:....

каквото бе написал.

Благодаря на модераторското съсловие за разумната намеса.
Спорен ден.
Последна промяна poli_g на 12 Юни 2012, 07:00, променена общо 1 път
Гост.
Старши потребител

Мнениеот neutralen » 11 Юни 2012, 21:31

Нямате основание да се сърдите на tribalistas - каквото повикало, такова се обадило. Не той ви напада, а вие него."Вие" - това е събирателен образ, а не конкретно лице. Просто не дръжте менторски тон на други участници във форума за да не се получават такива ексцеси.
neutralen
Активен потребител

Re: Разделителен ПРОТОКОЛ!

Мнениеот Гост. » 11 Юни 2012, 22:41

neutralen написа:Нямате основание да се сърдите на tribalistas - каквото повикало, такова се обадило. Не той ви напада, а вие него."Вие" - това е събирателен образ, а не конкретно лице. Просто не дръжте менторски тон на други участници във форума за да не се получават такива ексцеси.

Кога точно, припомни ми, те попитах имам ли основание или не?
Ще се сърдя на всеки, който не може да си мери нервите, от там и приказките, така щото макар стилистиката да ми е чужда, аз мога да сляза там, където е той, но е въпрос на личен осъзнат избор да не го правя!

И вече персонално към теб, неутрален- аз, лично, от твоите медиаторски умения, нямам нужда, да е ясно! Друг е въпросът ако си решил да му адвокатстваш.

п.п. докторе, а към теб - подминавай, когато не си струва усилието!
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Melly » 11 Юни 2012, 22:59

tribalistas написа:Сък май кок....

Лелеееееееее, трябваше ми преводач.
Ама ти си бил ужасно невъзпитан и арогантен тип БЕ! 8)
В твой стил ще ти отговоря: Направи си го сам. Ако можеш де. :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот tribalistas » 15 Юни 2012, 13:55

Melly Искам ти да ми направиш, ако ставаш за това
tribalistas
Младши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 15 Юни 2012, 14:22

Глей ти, глей ти! Какъв стил, какви откровения! Какви епидермални изживявания!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Съсобственост и делба