начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Делба на имот притежаване на идеални части от него

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Делба на имот притежаване на идеални части от него

Мнениеот mclaren » 18 Авг 2012, 18:15

Да то ясно че ще хваштам адвокат,просто до сега несам се занимавал с тези неща и се допитвам до сякои сега докато вляза в час ще ми е трудно пак и малко ме е страх да не загубя оште веднъш,един пат загубих дадох 50% на ортак повече не бива да правя грешки сега трябва да търся добар адвокат.
mclaren
Нов потребител

Мнениеот julyanvonemona » 18 Авг 2012, 20:05

.....трябва да търся добар адвокат.
И внимавайте! Адвокатите също са стока! Има "Rolls Royce" има и "Лада"!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот leonardos » 13 Сеп 2012, 14:40

Наскоро узнах отнякъде, че нямало калпави адвокати, а некадърни съдии с порочно поведение :roll: ... А защо не - съдията държи и ножа и хляба и колкото ти отреже - толкова ще ядеш :wink:
leonardos
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 04 Окт 2012, 03:50

leonardos написа:Наскоро узнах отнякъде, че нямало калпави адвокати, а некадърни съдии с порочно поведение :roll: ... А защо не - съдията държи и ножа и хляба и колкото ти отреже - толкова ще ядеш :wink:

Ама като си толкова отворен, вземи от съдията и ножа и хляба, а после режи както и колкото можиш! :D :D :D
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот leonardos » 11 Окт 2012, 13:37

Трогнат съм от съвета и сравнението, но междувпрочем не съм видял някой да бърка в меда, без после да си оближе пръстите :lol:
leonardos
Потребител

Мнениеот avokady » 17 Сеп 2014, 11:39

Две фази - три инстанции - години мъка за удовлетворяване потребностите на онези, които цял живот са си робували на тезата : "Муфтата си е жива печалба ...!!" , дълбоко вглъбени в егото си, основано единствено на първичната даденост в самите тях!
avokady
Младши потребител

Предишна

Назад към Съсобственост и делба