начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Делба на земеделска земя

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Делба на земеделска земя

Мнениеот npetrov72 » 04 Сеп 2014, 05:24

Здравейте!Ще ВИ помоля за правен съвет,а казусът е следния:пра дядо ми П М притежава земеделска земя,от брака си той има 2-ма синове ,дядо ми Н М и К М.Дядо ми има един син баща ми,а К М има 2синове и една дъщеря,П М,Н М,К М и баща ми са починали.Въпросът ми е как се делят тези земеделски земи на 2“дял на дядо ми и брат му и после на всеки от наследници те им или се делят на мен,сестра ми,майка ми 2братя и сестрата?Е диния от братята е решил още докато беше жив баща ми,че трябва да се дели на 4 отдал е земите в аренда,прибира паричките и нещо не му се дели.Благодаря предварително!
npetrov72
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба