начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Неправомерно отнета земеделска земя

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неправомерно отнета земеделска земя

Мнениеот vivi_159 » 28 Мар 2011, 14:40

Здравейте,моля да ми помогнете.Имам нужда от съвет. Случаят е следния: Имаме наследсвена земеделска земя,която обработваме от 15 години.Притежавам нотариални актове и всички документи за нея. От 2007 се регистрирах като земеделски производител и получавам субсидии. Преди няколко месеца в служба Поземлена комисия са направили служебно споразумение и са дали земята ми на друг да я обработва,без моето съгласие,дори и без да бъда уведомен за това! :o Писах жалби до Поземлена комисия и Общинска служба земеделие,там си прехвърлят вината един на друг, но нищо не се прави по въпоса,повече от 8 месеца.Вече писах писма и до Районна и до Окръжна Прокуратура,от там ми отговориха че въпроса ми е от гражданско-правен х-р и трябва да си заведа дело.Писах и до Министерство на земеделието,от там дори не ми отговориха! Дори не съм единствения потърпевш от тази безредица. Същото се случва със зем. производители в още 4 съседни села! :!: Моля посъветвайте ме към кого да се обърна и какво да направя! Мисля че е абсурдно да водя дело за да си върна нещо което по закон си е мое и притежавам всички документи за собственост.При това земята е обработваема от 15 год,не е запустната,как така някой просто решава и я дава на друг без дори да уведоми собствениците!
vivi_159
Нов потребител

Re: Неправомерно отнета земеделска земя

Мнениеот Melly » 28 Мар 2011, 15:37

:roll: Неприятно, даже доста неприятно.
Явно сам/а не можете да се справите с проблема. Ангажирайте си адвокат.

Успех!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба