Дарението е развалено по съдебен ред от бабата на моите деца тъй като тя го спечели че имала нужда от издръжка. Иска издръжка от нейните внуци деца на сина й като едното й внуче е инвалид. Сега получаваме нотариална покана от същата баба, че това което й даде съда 1/2 етаж от къща и 1/2 дворно място иска да го продаде. Ако внуците й не са съгласни да купят този 1/2 част от къща и двор щяла да го продаде на трети лица. Има ли право на такова разпореждане бабата и ако има има ли право да се откаже ако ние сме съгласни да го купим?
Благодаря
- Дата и час: 22 Ное 2024, 05:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
РАЗВАЛЕНО ДАРЕНИЕ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: РАЗВАЛЕНО ДАРЕНИЕ
Пубертет, защо не се разхождаш сутрин за ведрина по парка - полезно е, освежава съзнанието и т.н. Вместо това се разхождаш по всяко време в Интернет - не, че е забранено.
Бръсни се сутрин - също освежава. Има и други работи сутрин, които един мъж прави редовно - но явно това не е важно за теб. Например - измиването на лицето.
С риск да те обидя - не превръщай незаконните ни действия в арена на клозетна война.
Ако ти стиска - подай жалба във Висшия адвокатски съвет - най-много да отнесем по-една глоба.
Че сме извън закона - извън закона сме, но защо го превръщаш в проблем.
Ето - аз нямам и 7 лева в брой в джоба си, макар да съм милионер, но имам много кокали - заровени, полузаровени, които ме хранят. Но не съм за парите адвокат - маслото на яхтата и да не го сменя, все има едни 20 000 левги резервен ход на двигателя - както е с всичко на този свят.
Бръсни се сутрин - също освежава. Има и други работи сутрин, които един мъж прави редовно - но явно това не е важно за теб. Например - измиването на лицето.
С риск да те обидя - не превръщай незаконните ни действия в арена на клозетна война.
Ако ти стиска - подай жалба във Висшия адвокатски съвет - най-много да отнесем по-една глоба.
Че сме извън закона - извън закона сме, но защо го превръщаш в проблем.
Ето - аз нямам и 7 лева в брой в джоба си, макар да съм милионер, но имам много кокали - заровени, полузаровени, които ме хранят. Но не съм за парите адвокат - маслото на яхтата и да не го сменя, все има едни 20 000 левги резервен ход на двигателя - както е с всичко на този свят.
- ivan_lawyer3
- Потребител
Re: РАЗВАЛЕНО ДАРЕНИЕ
Понякога изобщо не те разбирам...
Дарението е развалено по съдебен ред.
Бабата ако е направила предложение с конкретна цена и тя ви устройва/ имате възможност да я заплатите/ - купувайте.
Ако не отговорите на поканата, в която апропо трябва да ви кани при нотариус в определена дата- ще продаде на трето лице и сделката ще е законна.
Водили сте дела, ако не вярвате на адвоката си- обърнете се към друг, но самодейността и форумните съвети няма да са ви от полза.
Дарението е развалено по съдебен ред.
Има ли право на такова разпореждане бабата и ако има има ли право да се откаже ако ние сме съгласни да го купим?
Бабата ако е направила предложение с конкретна цена и тя ви устройва/ имате възможност да я заплатите/ - купувайте.
Ако не отговорите на поканата, в която апропо трябва да ви кани при нотариус в определена дата- ще продаде на трето лице и сделката ще е законна.
Водили сте дела, ако не вярвате на адвоката си- обърнете се към друг, но самодейността и форумните съвети няма да са ви от полза.
- Гост.
- Старши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|