Здравейте !
Ще се радвам на всеки стойностен коментар по темата на решението.
Проблема ще го разгърна накратко за да не ви отнемам повече от времето в което е пари.
Става въпрос за къща която наскоро получихме натуриалният акт като се има на предвид че се водеше казус 15 г.
тоест цялата тази събрана история в малко букви е че дядо ми е подписал договор за издръжка и гледане със съседите срещу земята която е 800 кв/m дефакто и къщата под нея която е 74кв/m. Когато дядо ми е починал съседите са се отдръпнали от баба ми която също била тежко болна и не са спазили договорката която са има ли със дядото. Съдът определи в крайна сметка земята се дава на съседите а на нас къщата. Интересното в тази ситуация
че и земята под къщата е на тях. Ако следваме логиката ще рече че притежавам част от въздушното пространство или както искате го наречете ама си е смешно Като се има на предвит че имаме разрешение за достъп от съдия изпълнителя от входната врата до самата къща и обратно. Има ли хитрина която да се вземе земята под къщата и 3 метра около нея която по закон трябва да го има това. А и тоя си реди дървата до стената на къщтата и гледа лошо а това ме дразни. Искам да отбележа че къщтата се нуждае от спешен ремонт мисля че това също ще помогне в преценката Ви по проблема. Ще спра до тук ако нещо е неясно по темата ще допълня ако се наложи това е в мои интерес.
Благодаря предварително !
Поздрави ...
- Дата и час: 21 Ное 2024, 23:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съдът определи земята на съседите а къщата на нас
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Съдът определи земята на съседите а къщата на нас
ами какво да кажа който дава и плаща зле плаща два пъти!!!
- valya77
- Младши потребител
незнам без професинален поглед и без документи отговора е такъв.
Съжалявам!
Съжалявам!
- valya77
- Младши потребител
Както казваше един приятел "Аз съм си аз" а такива като тебе има още какво да видят и какво да научат за да се опитваш да играеш с по-големите.
GAME OVER
GAME OVER
- chezara
- Нов потребител
При едно дело за делба съдът изключи една къща от делбената маса и я даде на противниците ни, а двора изнесе на публична продан. Тогава ние купихме двора и се получи същата ситуация. След това си правихме мръсно, докато по мълчаливо съгласие продадохме на един и същи купувач.
В момента тече една публична продан, при която дворът и къщата са отделни вещи с отделни оценки и при различни квоти на съсобственост. Ще се постарая да постигна същата бъркотия, за да мога после да диктувам условията.
В момента тече една публична продан, при която дворът и къщата са отделни вещи с отделни оценки и при различни квоти на съсобственост. Ще се постарая да постигна същата бъркотия, за да мога после да диктувам условията.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Здравей, Ivailo5rov !
Радвам се да видя хора като теб защото твоето време или така предполагам ми е нужно така че добре дошъл на масата бих казал. Може да разгърнеш до последния детайл словото на което се отзова. Бегло съм запознат със закона въпреки това съм имал проблеми но това е друга тема която не е за тук или каде и да било другаде. Затова разбира се ако желаеш разгърни твоята версия от "А" до буквата "Я" по твоя преценка. За да разбереш колко съм сериозен в намеренията си отдолу може да драснеш каде се подвизаваш.
Радвам се да видя хора като теб защото твоето време или така предполагам ми е нужно така че добре дошъл на масата бих казал. Може да разгърнеш до последния детайл словото на което се отзова. Бегло съм запознат със закона въпреки това съм имал проблеми но това е друга тема която не е за тук или каде и да било другаде. Затова разбира се ако желаеш разгърни твоята версия от "А" до буквата "Я" по твоя преценка. За да разбереш колко съм сериозен в намеренията си отдолу може да драснеш каде се подвизаваш.
- chezara
- Нов потребител
адвокат съм в Плевен.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|