Здравейте
Искам да ми разясните дали имам някакви права относно следното.
Живея в жилището на втория ми баща с когото не се разбираме от години. Кандидатствам от 10 години за общинско жилище като самотна майка. Всяка година си подновявам картотеката, но всяка година ми заявяват, че когато се намери свободен апартамент ще се свържат с мен и така всяка година. Не мога да чакам 15-20 години, при положение, че апартаменти има и се дават всяка година. Сегашните ми условия на живот са не човешки в преходен хол с едно легло, където спим заедно с 11 годишния ми син, вторият ми баща е пияница, имаме постоянни скандали, разправии с него. Мога ли да подам иск срещу общината, че не ми предоставят жилище. Прочела съм наредбата на столична община, ходила съм при обществен посредник за консултация и всичко без резултат. Моля да ме посъветвате ако знаете нещо повече, какво да направя за да ми отпуснат жилище. Решена съм и да ги съдя за тези години са настанявали и други самотни майки като мен, в моето положение а мен ме протакват.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 20:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Общинско жилище
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|