начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Фалшив акт на КАТ,имам видео запис!2 дни срок за обжалване

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Фалшив акт на КАТ,имам видео запис!2 дни срок за обжалване

Мнениеот maxpayne » 20 Ное 2012, 16:49

Здравейте,вчера се случи ПТП с мое участие,описах го по-подробно в друга тема,накратко ще кажа,че бях обвинен не справедливо и съставения акт не отговаря на това,което се случи,сега вече имам и ВИДЕО ЗАПИС,който е от точно ПТП-то и с продължителност 1 час!!!Беше ми съставен акт по чл.25,ал.2 от ЗДП,който казва,че при маневра изпреварване удрям правилно движещ се бус в дясната лента,обаче това не е така и ВИДЕОТО се вижда!!!Как точно да обжалвам?Аз се подписах на акта,като на възражение записах,че ще ги предявя в 3-дневния срок и сега вече имам и видео записа,ПТП стана на 19-ти вчера в 5 и 24,имам още 2 дни срок предполагам :) Какви точно възражения да напиша,според записа аз се движа в лява лента за движение,буса се движи по средата,пресича ми пътя и ме удря странично...Което отхвърля каквато и да е моя вина и доказва тази на буса,помогнете ми ! Няма време ! Благодаря ВИ! :)
maxpayne
Нов потребител

Назад към Административно право