начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Административен акт за неспазване на вечерен час

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Административен акт за неспазване на вечерен час

Мнениеот nex_i » 25 Мар 2012, 18:14

Здравейте,
Ще бъда благодарна ,за малко помощ.
Синът ми е на 15 год.Преди няколко дни на път за в къщи след рожден ден на приятел в 22.30 е бил спрян за проверка от полиция,отведен в РПУ и съответно след като ми се обадиха да го прибера от там,ми съставиха акт ,за 300 лв.
Естествено ,като родител имам вина ,че съм го пуснала до късно,но неговия приятел е на 18 год. и аз знаех че са заедно.
В обяснението написах че не съм упълномощавала никой да го придружава,но полицаите са проверили ,че момчето с което е бил и е на 18 год.
Мога ли да обжалвам акта.

Благодаря ви предварително...
nex_i
Нов потребител

Re: Административен акт за неспазване на вечерен час

Мнениеот iva_sh » 26 Мар 2012, 22:14

от значение е не какви хора има в компанията, а дали родителя е осигурил пълнолетен дееспособен придружител на своето дете след 22.00 часа на обществени места.
iva_sh
Потребител

Назад към Административно право