начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Документ за идентичност на адрес

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Документ за идентичност на адрес

Мнениеот boyanmw » 05 Мар 2012, 19:37

Здравейте,

Притежавам апартамент в триетажна сграда, който се води на един адрес по нот. акт, а парцелът, върху който е построена сградата, се води на друг адрес по скица.
Необходим ми е документ за пред нотариус, който да удостоверява, че се намират на едно и също място, а именно документ за идентичност на адрес.

Необходим ми е също така документ за етажност на сградата.

Към коя институция трябва да се обърна за издаването им- към ДАГ на ул. Сердика или към отдел Архитектура и кадастър към съответната община ?
Предварително благодаря на отзовалите се.
boyanmw
Нов потребител

Re: Документ за идентичност на адрес

Мнениеот emilgrigorov » 05 Мар 2012, 20:02

boyanmw написа:Здравейте,

Притежавам апартамент в триетажна сграда, който се води на един адрес по нот. акт, а парцелът, върху който е построена сградата, се води на друг адрес по скица.
Необходим ми е документ за пред нотариус, който да удостоверява, че се намират на едно и също място, а именно документ за идентичност на адрес.

Необходим ми е също така документ за етажност на сградата.

Към коя институция трябва да се обърна за издаването им- към ДАГ на ул. Сердика или към отдел Архитектура и кадастър към съответната община ?
Предварително благодаря на отзовалите се.

Така, както обяснявате, с всичките документи (оригинали +ксерокопия) - в общината.
Ако има проблем, пишете. Но си записвайте точните думи, които Ви казват.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Назад към Административно право