начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Отменена заповед по ЗУТ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отменена заповед по ЗУТ

Мнениеот vera_an » 20 Дек 2011, 12:12

Административен съд отменя заповед на Кмета за промяна на ПУП, ЗП с РУП, заповедтта е отменена, като в мотивите си съда не изброява всички нарушения, а само едно от тях. В момента се готви нова промяна на същия ПУП , като ми заявиха, че новата промяна ще се съобрази с мотивите на съда. Искам да попитам всяка Заповед , сама по себе си смятам, че е отделен административен акт, независимо какви са били мотивите за отмяна на предишната, ако следващата Заповед има нарушения може ли да се разглежда в съда без да се има предвид предишното дело, мотивите на съда и т.н.
vera_an
Младши потребител

Re: Отменена заповед по ЗУТ

Мнениеот аз13 » 11 Яну 2012, 17:23

Новата Заповед е издадена по нова адм. процедура .
Обжалването на тази заповед е част от тази нова адм. процедура.
Предполагам търсиш др. нарушения ,за да искаш отмяна. Ако има такива -старото решение няма нищо общо с новата Заповед.
аз13
Младши потребител

Назад към Административно право