начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

констативен протокол

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

констативен протокол

Мнениеот trigers » 06 Ное 2009, 13:13

привет на всички! Обръщам се към специалистите в този форум :D
Имам един такъв случай- на предното стъкло на автомобила ми бе поставен Констативен протокол за неправилно паркиране УЖ на основание чл. 44 ал. 1от наредба за организация на движението на територията за столична община. Само че ал. 1 гласи "Паркирането на пътни превозни средства /ППС/ на територията на Столична община се извършва само на разрешените, определени и обозначени за това места." ... в точка 2 към алинея 3 пише "2. на платното за движение и на тротоара непосредствено пред входовете на жилищни сгради и гаражи, когато това затруднява достъпа до тях;" ...да спрях на тротоара, само че не пред вход.

Според мен столичният инспектор неправомерно е написал този документ. Пише да се явя в три дневен срок в община еди коя си от 8,30 до 9,30h...

Въпрос- този протокол със силата на фиш ли е? Мога ли да обжалвам и как да постъпя

Благодаря предварително
Последна промяна trigers на 06 Ное 2009, 13:33, променена общо 1 път
trigers
Нов потребител

Re: констативен акт

Мнениеот trigers » 06 Ное 2009, 13:33

става дума за констативен протокол
trigers
Нов потребител

Re: констативен протокол

Мнениеот plamen_penev » 06 Ное 2009, 15:40

Бих ви отговорил trigers, но тъй като се обръщате само към юристите тук, ще си замълча... :roll:
plamen_penev
Активен потребител

Назад към Административно право