- Дата и час: 26 Ное 2024, 19:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
полицейският произвол и гражданските права
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
71 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Мой много близък човек беше задържан в РПУ в гр.Пловдив по подозрение в извършено престъпление.Там е бил свидетел на потресаващи неща.Не по време на разпит,а по време на дългото и скучно нощно дежурство са пребивани задържани само от скука.И то точно по начина,описан от Бат Киро-докато от всички дупки им текне кръв.Явно си е тяхна запазена марка този начин.Въпреки тъпите изцепки на разни "професионалисти",че с престъпниците едва ли не само с такова респектиране могат да се оправят,считам,че това е висша форма на САДИЗЪМ!Да пребиеш човек с белезници от любов към спорта!
Чакам мнения.Доколкото разбрах във форума има много полицаи,какво ще кажат те?
Чакам мнения.Доколкото разбрах във форума има много полицаи,какво ще кажат те?
- enerdji_67
- Нов потребител
Къде си "сгазил лука"?
Абе бат'Кире, нещо много си я сгафил май и к'во сега- ченгетата бият мирни трудови хора, "аман" от полицейското насилие! Уж си чувал само за такова, ама ти самия не си бил таргет на полицейска"тепачка"! Пък питаш как да се защитиш от ченгетата!!! Ама ги увърташ едни също като циганин-калайджия! Ако искаш да разбереш как да се "защитиш" от получаване на законово възмездие за някакво извършено престъпление от теб или от товй близък , питай директно!!! За да не заприличаш на някои хора от "маалСинставата", дето казват:"Аз не съм сиганин, бе бате, само баба и дедо са!"
- yugoslav
- Потребител
Re: Къде си "сгазил лука"?
yugoslav написа:Абе бат'Кире, ... блаблабла
Абе Югославе, ти май заемаш отбранителна позиция в отговор на моите въпроси?
Не знам дали забелязваш, но аз задавам въпроси за да разбера какъв е установеният от закона начин за защита от полицейски произвол. И най-вече - дали в законите са предвидени такива случаи на произвол.
Ако ти твърдиш, че нанасянето на побой с цел даване на показания, се нарича "получено законово възмездие", те моля да посочиш точката, и съответно закона, където това нанасяне на побой е регламентирано.
Или, може би, приемаш като твое законно право да си избиваш комплексите на нещастната ти душица, като пребиваш случайно хванати хора през нощта, само заради факта че си облечен в сива униформа? Хора като теб са превърнали думата "полицай" в мръсна дума. А съм сигурен, че в полицията работят и много свесни хора, въпреки идиотите, които създават този негативен имидж. Срамота, синко!
- batkiro
- Младши потребител
Re: Къде си "сгазил лука"?
(този форум дава някакви грешки - на това място беше повторено горното ми съобщение)
Последна промяна batkiro на 15 Май 2006, 00:02, променена общо 1 път
- batkiro
- Младши потребител
А регламентирано ли е според Вас и как трябва да реагират непълнолетни ученици, които са взети от училище с патрулната кола и са откарани в РПУ без знанието на родителите им, където им е оказано насилие, за да издадат свой съученик, който е извършил кражба на велосипед.
Регламентирано ли е да се се извършва личен обиск на ученици, които си чакат автобуса за училище и се легитимират с личните си карти и не са извършили никакво провинение.
Регламентирано ли е да се се извършва личен обиск на ученици, които си чакат автобуса за училище и се легитимират с личните си карти и не са извършили никакво провинение.
- maria01
- Потребител
Вие ли сте ученичката, която е била малтретирана от "сивите униформи" на спирката? Извенете , но не ви разбрах на коя спирка е станало - на автобусна или на ж.п. спирка???Това има значение да се изясни! В зависимост от отговора Ви, уважаема Maria01, лично бих се ангажирал, ако желаете да ви помогна, насочвайки Ви към органите, пред които да подадете своята жалба /не обичам този легален термин!/ или дори заявление!!! С искрени поздрави!!!
p.s. Бат'Кире, не се чувствам задължен да те контрирам, но нека все пак ти поясня, че единствената униформа, която съм обличал, това е било преди около 10-тина години! Тази униформа обаче не беше сива, а кафява шаячна през зимата и зелена брезентова през лятото! Дано и ти да си обличал някога такъв вид униформи...все пак е добре за един мъж! А леката ми ирония, с която изразих предното си мнение в отговор но твоите въпроси не следваше да я приемаш толкова лично! Бидейки част от нашия български народ, аз иронизирам тази неприятна и деструктивна черта от нашия национален характер! За всеки един проблем ние говорим "под сурдинка", сами си налагаме цензурка от сорта "абе на един май познат катаджиите му взели 20 лева", " абе чух , че ченгетата пребили някакъв", "чувал/-а съм, че ако на доктора не му бутнеш двайстачка ще те остави да пукнеш пред очите му" и т.н., и т.н. Сякаш нашия български език не е създаден да общуваме и да обменяме мисли и знания , ами точно обратно - СЪЗДАДЕН Е , ЗА ДА ПРИКРИВАМЕ МИСЛИТЕ СИ!!! Така , че /айде малко да те захапя/твойта работа ми прилича като оная в поговорката "Думам ти снахо, сещай се дъще!" С искрени поздрави и към теб!
p.s. Бат'Кире, не се чувствам задължен да те контрирам, но нека все пак ти поясня, че единствената униформа, която съм обличал, това е било преди около 10-тина години! Тази униформа обаче не беше сива, а кафява шаячна през зимата и зелена брезентова през лятото! Дано и ти да си обличал някога такъв вид униформи...все пак е добре за един мъж! А леката ми ирония, с която изразих предното си мнение в отговор но твоите въпроси не следваше да я приемаш толкова лично! Бидейки част от нашия български народ, аз иронизирам тази неприятна и деструктивна черта от нашия национален характер! За всеки един проблем ние говорим "под сурдинка", сами си налагаме цензурка от сорта "абе на един май познат катаджиите му взели 20 лева", " абе чух , че ченгетата пребили някакъв", "чувал/-а съм, че ако на доктора не му бутнеш двайстачка ще те остави да пукнеш пред очите му" и т.н., и т.н. Сякаш нашия български език не е създаден да общуваме и да обменяме мисли и знания , ами точно обратно - СЪЗДАДЕН Е , ЗА ДА ПРИКРИВАМЕ МИСЛИТЕ СИ!!! Така , че /айде малко да те захапя/твойта работа ми прилича като оная в поговорката "Думам ти снахо, сещай се дъще!" С искрени поздрави и към теб!
- yugoslav
- Потребител
Допълнение
А, пропуснах да ти отговоря на въпроса като един същи "идиот...., който си избива комплексите на нещастната си душица" , досежно "пребитите през нощта" от мен граждани! По въпроса ще ти отговоря с перифраза на библейските думи, че ако някой човек е бил докосван с пръст от мен или дори, ако е бил нагрубяван от мен някога в изпълнение на служебните ми задължения, то нека хвърли камък по мен!!
- yugoslav
- Потребител
Re: Допълнение
yugoslav написа:А, пропуснах да ти отговоря ... блаблабла
Твърде истерично реагираш, синко. И твърде лично приемаш въпросите ми.
Добре, всички разбрахме, че ако те пребият полицаи, после можеш да подадеш (ако си в състояние) жалба. Обаче, май е по-добре да знаем как да се предпазим от полицейски произвол, а не как постфактум да пишем жалби, нали така?
Както, най-вероятно, не си забелязал, аз питам за наличието или липсата на номерирани текстове в едни ей такива едни печатни произведения, които наричаме "закони". Предполагам, въпросите ми са формулирани точно и бих искал да получа поне толкова точен отговор.
Ако можеш - посочвай номера на точки, страници, години и, естествено, заглавието на творението. Ако не можеш - запази емоциите за себе си.
PS. Не се притеснявай за униформите - обличал съм ги преди повече от 15 години и ми е предостатъчно. Повярвай ми - униформата не променя самочувствието. Самочувствието или го имаш, или го нямаш.
- batkiro
- Младши потребител
Здравейте ! Значи питате има ли правила / т.е какви са правата ви/ за да се опазите от полицейски произвол.Ще ви отговоря надявам се достатъчно ясно.Класическия пример в правото за права които не са гарантирани от закона е максимата "Има ли право да се обадя на адвоката си /например/- ИМАШ, А мога ли да му се обадя - НЕ МОЖЕШ". Имам достатъчно опит за да ви посъветвам не се разправяйте с полицаите, съгласяйте се всичко което ви казват, там е място късето не може да се спори или доказва нещо.Изчакайте докато ви заведат пред съдията и се молете той да е достатъчно мъдър.
А това че пребивали хората докато им потече кръв от всякъде е пълна ГЛУПОСТ.Има начини да ви пребият и въобще да не Ви личи.
А това че пребивали хората докато им потече кръв от всякъде е пълна ГЛУПОСТ.Има начини да ви пребият и въобще да не Ви личи.
- mm222
- Потребител
Здравейте ! Значи питате има ли правила / т.е какви са правата ви/ за да се опазите от полицейски произвол.Ще ви отговоря надявам се достатъчно ясно.Класическия пример в правото за права които не са гарантирани от закона е максимата "Има ли право да се обадя на адвоката си /например/- ИМАШ, А мога ли да му се обадя - НЕ МОЖЕШ". Имам достатъчно опит за да ви посъветвам не се разправяйте с полицаите, съгласяйте се всичко което ви казват, там е място късето не може да се спори или доказва нещо.Изчакайте докато ви заведат пред съдията и се молете той да е достатъчно мъдър.
- mm222
- Потребител
Има законова регламентация на задълженията на държавните служители в системата на МВР и тя се съдържа в закон за министвество на вътрешните работи и правилника за неговото прилагане. Там подробно е описано, как те трябва да постъпват при задържане на лице по административен ред, в кои случаи се изискват документите за самоличност и как трябва да стане това. Всякакви други действия извън правно-регламентираните, са нарушение или престъпление, за което следва да бъде сигнализирано на съответните органи с оглед реализирането на дисциплинарна или наказателна отговорност по отношение на провинилите се.
Не съм съгласна с написаното преди мен, че трябва да се съгласяваш с всичко, което ти кажат полицаите. Чувала съм не веднъж, че полицейски произвол съществува, но лично не съм се сблъсквала с него. Но с оглед моите лични наблюдения, в лицето на всеки един от нас те виждат потенциален престъпник и евентуално би се стигнало до това да нарушат правата на обикновения гражданин, а да пропуснат покрай себе си този, който е извършил престъпление.
Не съм съгласна с написаното преди мен, че трябва да се съгласяваш с всичко, което ти кажат полицаите. Чувала съм не веднъж, че полицейски произвол съществува, но лично не съм се сблъсквала с него. Но с оглед моите лични наблюдения, в лицето на всеки един от нас те виждат потенциален престъпник и евентуално би се стигнало до това да нарушат правата на обикновения гражданин, а да пропуснат покрай себе си този, който е извършил престъпление.
- tzveti24
- Младши потребител
Младежи, има такива дето първо питат после бият
други дето първо бият после питат, и накрая само бият без да питат, щото няма кого да питат! Светнахте ли се каква е схемата!
други дето първо бият после питат, и накрая само бият без да питат, щото няма кого да питат! Светнахте ли се каква е схемата!
- krabl
- Младши потребител
- krabl
- Младши потребител
- krabl
- Младши потребител
Могат ли да дойдат на домашния ти адрес двама и без никакъв документ да те привикат за справка в РПУ-то? Длъжен ли си да тръгнеш с тях? А да им отвориш вратата изобщо ?
- ionito
- Младши потребител
По принцип, а и де факто най-полицейската държава в света, към днешна дата е САЩ. Така е от стотина години насам.
Ами хайде като се сблъскате с този брутален произвол, а и като видите ченге да пропусне покрай себе си извършил престъпление - тогава коментирайте, пък и сезирайте на телефоните, които денонощно се "рекламират". Щото в полицията има контрол, освен от шефове, желаещи да изпъкнат, и от военна прокуратура, и от гражданската прокуратура, и от инспекторат, и от 2/3 години от граждански сдружения. Хайде дяволът отдавна не е толкова черен.
ionito Пуснато на: 06 Юни 2006 09:36 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Могат ли да дойдат на домашния ти адрес двама и без никакъв документ да те привикат за справка в РПУ-то? Длъжен ли си да тръгнеш с тях? А да им отвориш вратата изобщо ?
Могат да дойдат, Йонито. Могат да те поканят. Не си длъжен да тръгнеш с тях. Отделно, че вратата си е твоя и ако искаш я отваряй на полицаи, на бивши гаджета или на когото и да е!
Истината е, че могат да те призоват по съответния ред, а твоето неявяване, без уважителни причини ще ти донесе административни санкции.
PS. Прочетох темата отначалото - дотук, но не ми е ясен казуса?! Или тук просто се импровизира?!
tzveti24 написа:...Чувала съм не веднъж, че полицейски произвол съществува, но лично не съм се сблъсквала с него. Но с оглед моите лични наблюдения, в лицето на всеки един от нас те виждат потенциален престъпник и евентуално би се стигнало до това да нарушат правата на обикновения гражданин, а да пропуснат покрай себе си този, който е извършил престъпление.
Ами хайде като се сблъскате с този брутален произвол, а и като видите ченге да пропусне покрай себе си извършил престъпление - тогава коментирайте, пък и сезирайте на телефоните, които денонощно се "рекламират". Щото в полицията има контрол, освен от шефове, желаещи да изпъкнат, и от военна прокуратура, и от гражданската прокуратура, и от инспекторат, и от 2/3 години от граждански сдружения. Хайде дяволът отдавна не е толкова черен.
ionito Пуснато на: 06 Юни 2006 09:36 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Могат да дойдат, Йонито. Могат да те поканят. Не си длъжен да тръгнеш с тях. Отделно, че вратата си е твоя и ако искаш я отваряй на полицаи, на бивши гаджета или на когото и да е!
Истината е, че могат да те призоват по съответния ред, а твоето неявяване, без уважителни причини ще ти донесе административни санкции.
PS. Прочетох темата отначалото - дотук, но не ми е ясен казуса?! Или тук просто се импровизира?!
...полицай, наистина е призвание...
- policai
- Потребител
[quote="policai"]По принцип, а и де факто най-полицейската държава в света, към днешна дата е САЩ. Така е от стотина години насам.
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ , КОЛЕГА POLICAI! НАШИЯТ "ГАНЬО" СИ НЯМА ХАЛ-ХАБЕР КАКВО ЗНАЧИ ЗДРАВ ПОЛИЦЕЙСКИ РЕД, А ЗА ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ И ДУМА ДА НЕ СТАВА!!! САМО НА 250 КМ В ЮГОИЗТОЧНА ПОСОКА ОТ СОФИЯ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ КАКВО ЗНАЧИ ДА "СЕ ОПЪВАШ" НА ПРАВОМЕРНА ЗАПОВЕД НА ПОЛИЦАЙ! ИМАМ ПРЕДВИД СЪСЕДНА ТУРЦИЯ! ГРЪЦКАТА ПОЛИЦИЯ СЪЩО НЕ Е ТОЛКОВА "ОБЛЪХАНА" ОТ ПСЕВДОЧОВЕКОЛЮБИВИТЕ ИДЕИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА СИ НАПРАВИ ЕДНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ТУРЦИЯ ИЛИ ДО ГЪРЦИЯ И ЩЕ СЕ УБЕДИ САМ КАК РАЗНИТЕ ТАМ ЧЕРНОБОРСАДЖИИ И ПРОЧЕЕ СЕ СКРИВАТ В МИША ДУПКА САМО ПРИ ВИДА НА ПАТРУЛИРАЩ ПО УЛИЦИТЕ ПОЛИЦАЙ! НО ЗА АВТОРИТЕТА НА ПОЛИЦИЯТА СЕ ГРИЖИ ДЪРЖАВАТА, И ТО ВСЯЧЕСКИ!
Иначе, като юрист и като човек абсолютно съм за най-строга репресия срещу всяка брутална проява на беззаконие и неоправдана бруталност на полицейски служители! По това обществото не трябва да има две мнения!
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ , КОЛЕГА POLICAI! НАШИЯТ "ГАНЬО" СИ НЯМА ХАЛ-ХАБЕР КАКВО ЗНАЧИ ЗДРАВ ПОЛИЦЕЙСКИ РЕД, А ЗА ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ И ДУМА ДА НЕ СТАВА!!! САМО НА 250 КМ В ЮГОИЗТОЧНА ПОСОКА ОТ СОФИЯ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ КАКВО ЗНАЧИ ДА "СЕ ОПЪВАШ" НА ПРАВОМЕРНА ЗАПОВЕД НА ПОЛИЦАЙ! ИМАМ ПРЕДВИД СЪСЕДНА ТУРЦИЯ! ГРЪЦКАТА ПОЛИЦИЯ СЪЩО НЕ Е ТОЛКОВА "ОБЛЪХАНА" ОТ ПСЕВДОЧОВЕКОЛЮБИВИТЕ ИДЕИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА СИ НАПРАВИ ЕДНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ТУРЦИЯ ИЛИ ДО ГЪРЦИЯ И ЩЕ СЕ УБЕДИ САМ КАК РАЗНИТЕ ТАМ ЧЕРНОБОРСАДЖИИ И ПРОЧЕЕ СЕ СКРИВАТ В МИША ДУПКА САМО ПРИ ВИДА НА ПАТРУЛИРАЩ ПО УЛИЦИТЕ ПОЛИЦАЙ! НО ЗА АВТОРИТЕТА НА ПОЛИЦИЯТА СЕ ГРИЖИ ДЪРЖАВАТА, И ТО ВСЯЧЕСКИ!
Иначе, като юрист и като човек абсолютно съм за най-строга репресия срещу всяка брутална проява на беззаконие и неоправдана бруталност на полицейски служители! По това обществото не трябва да има две мнения!
- yugoslav
- Потребител
yugoslav написа:..... НО ЗА АВТОРИТЕТА НА ПОЛИЦИЯТА СЕ ГРИЖИ ДЪРЖАВАТА, И ТО ВСЯЧЕСКИ!.....
Така е колега, но преди държавата се грижи за същия авторитет и всеки един патрулен полицай , убеден съм че и тук ще си съгласен с мен.
...полицай, наистина е призвание...
- policai
- Потребител
Без нищо никого не бият и никого не убиват.
Струва ли ви се разумно твърдението, че на базата на едно самопризнание може да има осъдителна присъда. Разумно ли е да се твърди, че полицаите пребиват НЕВИННИ граждани с цел изтръгване на самопризнания. За мен това е абсурдно. Не отричам, че съществуват форми на насилие, но те не са масова практика. Има полицаи психари, които във всекиго виждат престъпник, но те са единици. Като цяло полицаите си вършат добре работата. Регламентацията на тяхното поведение е желязна и едва ли някой би си позволил да произволничи. Ако за нормалните граждани важи презумпцията за невиновност, полицаите по условие са виновни. Те са виновни от момента на тяхното назначаване, при всяко излизане на смяна, при всяка жалба и т.н. Наистина ги съжалявам. Те ежедневно ходят в минно поле минирано от интересите на чичовото, батювото, на камшик петър сестриното и бог знае още кой.
Ако ние работим по 8 часа на ден и 5 дена в седмицата, те работят освен тези 40 часа и всеки път, когато ги повикат на работа. Това понякога е 80 и повече на седмица, като останалите след 40 са по линия на "Строим за Родината", "Данък недоволни граждани" или "Спасете кожата на министъра".
Ще ми бъде интересно да взема едно дело и да прочета реална жалба на човек, който реално е пострадал от полицейско насилие и в лицето на този човек искам да видя наистина невинен човечец, а не някоя "света вода ненапита" като Доктора, Самоковеца или някоя престъпна величина от местна значимост.
Струва ли ви се разумно твърдението, че на базата на едно самопризнание може да има осъдителна присъда. Разумно ли е да се твърди, че полицаите пребиват НЕВИННИ граждани с цел изтръгване на самопризнания. За мен това е абсурдно. Не отричам, че съществуват форми на насилие, но те не са масова практика. Има полицаи психари, които във всекиго виждат престъпник, но те са единици. Като цяло полицаите си вършат добре работата. Регламентацията на тяхното поведение е желязна и едва ли някой би си позволил да произволничи. Ако за нормалните граждани важи презумпцията за невиновност, полицаите по условие са виновни. Те са виновни от момента на тяхното назначаване, при всяко излизане на смяна, при всяка жалба и т.н. Наистина ги съжалявам. Те ежедневно ходят в минно поле минирано от интересите на чичовото, батювото, на камшик петър сестриното и бог знае още кой.
Ако ние работим по 8 часа на ден и 5 дена в седмицата, те работят освен тези 40 часа и всеки път, когато ги повикат на работа. Това понякога е 80 и повече на седмица, като останалите след 40 са по линия на "Строим за Родината", "Данък недоволни граждани" или "Спасете кожата на министъра".
Ще ми бъде интересно да взема едно дело и да прочета реална жалба на човек, който реално е пострадал от полицейско насилие и в лицето на този човек искам да видя наистина невинен човечец, а не някоя "света вода ненапита" като Доктора, Самоковеца или някоя престъпна величина от местна значимост.
- marian
- Младши потребител
Брутална полицейска акция по Черноморието
В събота срещу неделя през нощта по цялото Черноморие е протекла изключително брутална акция на спецчасти на МВР във всички заведения във Варненска и Бургаска област. Според очевидци баретите буквално нахлували в заведенията и пердашили наред. Не са искали никакви документи, нито са проверявали за нередности в дискотеките.
Над 20 души са си извадили медицински свидетелства удостоверяващи средна телесна повреда след акцията на баретите във Варна, КК “Златни ясъци” и КК “Св. Св. Константин и Елена” .
късали златни бижута и са трошили GSM-апарати на хората.
Изпълненията на баретите по българското Черноморие са записани от любителска видеокамера. Сред пострадалите има местни и чуждестранни посетители на заведенията, персонал и охрана.
Според свидетели в част от заведенията по Черноморието се е стигнало до издевателства, доста сходни с тези от скандала в софийския затвор. Баретите са принуждавали хора да пълзят и да лаят като кучета.
Един холандец е със счупени ребра, а друг холандец е с пукнат череп. Подобна е била картината и във всички останали заведения на територията на Златните и Варна. Според свидетели същите сцени на насилие е имало и на юг- в Бургас и Слънчев бряг.
Редица ресторантьори и собственици на хотели по крайбрежието коментираха неофициално пред репортер на “ДНЕС+”, че са ужасени от възможните последици за туристическия сезон в България след полицейската акция.
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=2&id=7898 със съкращения
Над 20 души са си извадили медицински свидетелства удостоверяващи средна телесна повреда след акцията на баретите във Варна, КК “Златни ясъци” и КК “Св. Св. Константин и Елена” .
късали златни бижута и са трошили GSM-апарати на хората.
Изпълненията на баретите по българското Черноморие са записани от любителска видеокамера. Сред пострадалите има местни и чуждестранни посетители на заведенията, персонал и охрана.
Според свидетели в част от заведенията по Черноморието се е стигнало до издевателства, доста сходни с тези от скандала в софийския затвор. Баретите са принуждавали хора да пълзят и да лаят като кучета.
Един холандец е със счупени ребра, а друг холандец е с пукнат череп. Подобна е била картината и във всички останали заведения на територията на Златните и Варна. Според свидетели същите сцени на насилие е имало и на юг- в Бургас и Слънчев бряг.
Редица ресторантьори и собственици на хотели по крайбрежието коментираха неофициално пред репортер на “ДНЕС+”, че са ужасени от възможните последици за туристическия сезон в България след полицейската акция.
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=2&id=7898 със съкращения
- kontrol
- Активен потребител
71 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Административно право
|
|