Извинявам се ако има такава тема предварително.
Ето и случката, така наречения охранител в училище ми поиска лична карта, аз разбира се не му я дадох първо защото не се представи и второ охранителя до колкото знам не е служител на реда.
Какво мислите вие ?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 01:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Малък въпрос относно искане на лична карта
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Малък въпрос относно искане на лична карта
Ами все пак уча там. Но такива табели никъде не съм виждал, нито той се представи.
Аз все още не му знам името даже. Пък и бях извън района на училището, което той охранява. Така, че мисля с право не съм му дал личните си документи.
Аз все още не му знам името даже. Пък и бях извън района на училището, което той охранява. Така, че мисля с право не съм му дал личните си документи.
- bykolev
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|