Продължавам да давам данни за образувано ДОЗНАНИЕ за извършено престъпление, в уверение на това че служителите на Столичен инспекторат са "престъпници" по закон. Те са тероризирали мен , както и хиляди граждани на София , без да имат законно основание за това и са събрали 3 милиона лева за една година от глоби.
Дознанието , мотивите на прокурора , както и обясненията на "инспекторите -терористи" , ще добавя допълнително към темата , за да се убедите сами, че е налице организирана група от хора наречена "СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ" , които в изпълнение на служебните си задължения извършвт произвол.
Те извършват такава дейност , под закрилата и на полицията, защото редови полицаи, в много случаи ги придружават и им съдействуват. Присъствието на полиция респектира и стресира гражданите, които не са нарушители на закона и им внушава вина, каквато всъщност не съществува по закон.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ДО
СОФИЙСКА РАЙОННА
ПРОКУРАТУРА
чрез 03 РПУ на МВР
СРЕЩУ:СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ : МАРИЯ АСЕНОВА КОПРЕВА – младши инспектор в Столичен инспекторат, ул. „Московска 33”; СТЕЛА ВАСИЛЕВА ЦВЕТКОВА , СТАНИСЛАВ АЛЕКСАНДРОВ АЛЕКСАНДРОВ и ТРИФОН ГЕОРГИЕВ– инспектори в Столичен инспекторат.; Ани Янчева Благоева – свидетел, ул. „Париж” № 5
Относно: целенасочено и умишлено създаване на документ с невярно съдържание с цел набеждаване и оказване на морален и финансов натиск.
УВАЖАЕМИ Г-ЖО / Г-Н ПРОКУРОР,
Жалвам се против цитираните лица съставили ми задочно акт
№ 08-19-063 за установяване на административно нарушение, представляващ неистински официален документ с невярно съдържание.
В акт акт № 08-19-063 е записано и съм набеден, че на 08. 07. 2008 г. около 9.30 часа в района на „Люлин” съм разполагал хоругви по дърветата, което не е вярно и представлява лъжа и клевета. Същите дни съм бил в Бургас в магазина на „ЕМ КОМПЛЕКТ 33”.
В резултат на съставения акт следва да бъда санкциониран лично с 1000 до 5000 лева за деяние и действия, които не съм извършил.
Актът не ми е връчен лично, не ми е съставено предписание, което следва да предхожда съставянето на акта и не ми е даден законовия срок за обжалване.
Актът е влязъл в сила,защото срещу мен са извършени наказуеми деяния от длъжностни лица на Столичния инспекторат, които довеждат до незаконното ми санкциониране и противопоставяне със столичната структура.
На основание чл. чл. чл. 308, 311 ал. 2 от НК, моля да призовете лицата съставили и подписали акта като длъжностни лица и свидетели и да бъде констатирано, че същите не са ме виждали и не ме познават, но са съставили акт № 08-19-063. Моля, да обяснят от къде и защо тези лица разполагат с личните ми данни.
Тези длъжностни лица, са действували по поръчка на лице, имащо лично отношение към мен.Това лице се казва Трифон Георгиев, служител в Столичен инспекторат и има телефон 0889320533, което е разгласило личните ми данни и е разпоредило съставянето на този и още 43 други подобни актове, на обща стойност над 40 хиляди лева.
Актът № 08-19-063 е съставен с невярно правно основание- чл.36, ал 2, т 3 от Наредбата за поддържане и опазване на зелената система на Столична община, отнасяща се за паркове и градини. Правното основание въобще не се отнася за района, за който е съставен акта.
Нанесени са ми сериозни материални щати, както и нематериални такива,които ще представя допълнително.Причинени ми са основателен страх, притеснение,служебни и семейни проблеми, поради което моля, компетентната Ви намеса и защита.
София, 08.08.2008 г. Любомир Мулетаров:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ПРОКУРАТУРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
РАЙОННА ПРОКУРАТУРА – СОФИЯ
СРП ДО
Изх. 37628 09 РПУ - СДП
27.08.2008 г.
София
П О С Т А Н О В Л Е Н И Е
за възлагане на проверка
гр. София, 18. 08. 2008 г.
ГРОЗДАН ГРОЗЕВ – прокурор при Районна прокуратура – гр. София, след като се запознах с данните, събрани по пр. пр. № 37 628/08 по описа на СРП, на основание чл. 145 ал. 1 т.1 и т.3 от Закона за съдебната власт, с оглед твърдяни данни за издвършено престъпление от общ характер, конкретно такова по чл. 311 НК,
В Ъ З Л А Г А М:
И З В Ъ Р Ш В А Н Е на проверка от страна на 09 РПУ – СДП.
Да се призоват в 09 РПУ – СДП Мария Асенова Копрева, Стела Василева Цветкова, Станислав Александров Александров, Ани Янчева Благоева, които да посочат при какви обстоятелства са съставили Акт № 08-19-063, лично видели ли са Любомир Мулетаров да разполага хоругви по дърветата в посоченото място в ж.к. „Люлин”, по какво са го разпознали, познават ли същия или са снели неговата самоличност по някакъв БДС. Всеки един от тях да заяви дали е действал по нечия поръчка при издаване на акта за установяване на административно нарушение / АУАН/, както сочи тъжителят. Лицата да посочат как са изглеждали въпросните хоругви и по какъв начин са били закачени от Мулетаров на дърветата.
Да се снеме обяснение от Трифон Георгиев с посочен от тъжителя телефон, който да даде обаснение за това познава ли Мулетаров, има ли конфликт и на каква основа с него и пр. Същият да даде обяснение дали е поръчал на посочените лица да съставят посочения АУАН.
В случай че лицата, участвали при изготвянето на АУАН, потвърдят, че лично Мулетаров е извършил административното нарушение, проверяващият да се обади на телефона, посочен от тъжителя, като му укаже да се явив РПУ и да даде обяснение с кои лица е бил в гр. Бургас на посочената в акта дата, като по възможност посочи лице, което не работи в магазините на „ЕМ КОМПЛЕКТ 33”, за да се избегне вероятна служебна заинтересованост.
С оглед преценката дали е налице престъпление по чл. 311 ал.1 или чл. 311 ал. 2 НК, да се установи дали след извършването на АУАН е било издадено и наказателно постановление, както и какво е било поведението на административно-наказващия орган /АНО/ след съставянето на АУАН.
Да се снеме обяснение от ръководството на АНО и съответнияюрисконсулт за това сали са издавани и друг път подобни АУАН, какъв е техния брой, обжалвани ли са в срок.
Да се предприемат и други действия по преценка на проверяващя с оглед на установяване на действителната фактическа обстановка.
След извършване на проверката да се изготви подробна докладна записка от проверяващия.
Преписката, ведно с постановлението, да се изпрати на 09 РПУ-СДП, за изпълнение на указанията.
Срок: 30 дни.
ПРОКУРОР: /п/ /печат/
/ ГРОЗДАН ГРОЗЕВ /
- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ - С ДОЗНАНИЕ В ПРОКУРАТУРАТА
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ - С ДОЗНАНИЕ В ПРОКУРАТУРАТА
"Споделям" това ДОЗНАНИЕ и етапите в борбата , да отстоявам гражданските си и законни права и интереси, от посегателството на "организираната група" -/ банда /лица на заплата , в Столичния инспекторат.Тази банда , както виждате от постановлението на прокурора , извършва престъпление. Правя го с цел, да се убедите , че тези хора нямат законни права и пълномощия и да се пазите от тях , както се пазите от бездомните кучета. ПРавя го и затова, защото някои от тях - от столичния инспекторат , вероятно могат да четат и да разберат че изкарват хляба си по престъпен и незаконен начин.
Това не касае Веска Георгиева, която на нейната възраст и с нейния опит и служебно положение, има отчайваща нужда да бъде ограмотявана правно. От личния ми контакт с нея зная , че тя е виновна като ръководител - тя насъсква и изпраща неграмотни хора , да извършват административно - наказателна дейност , без законови пълномощия.
.................................................................................................................................
СРП ПРОКУРАТУРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
№ 37628/14.11.08г. РАЙОННА ПРОКУРАТУРА - СОФИЯ
София _________________________________________________________________
ДО
09 РУ – СДМВР
за образуване на досъдебно производство
гр. София, 29.10.2008 г.
ГРОЗДАН ГРОЗЕВ- прокурор при Районна прокуратура гр. София, като взех в предвид, че са налице:
ЗАКОНЕН ПОВОД – чл. 208 т. 1 НПК- съобщение до прокурора за извършено престъпление
ДОСТЪТЪЧНО ДАННИ – чл. 211 НПК, съдържащи се в преписки – пр.пр. № 37628/08г. по описа на СРП, в която са събрани данни, че служител на Столичния инспекторат към Столична община изготвил АУАН 0 08-19-063/08.07.2008 г., в който като длъжностно лице в кръга на службата си удостоверил невярно обстоятелство – че в посочен час и време конкретно лице извършва административно нарушение, а в същност се установява, че лицето е било по същото време в гр. Бургас,
намирам, че са налице предпоставките за образуване на досъдебно производство за извършено престъпление от общ характер по смисъла на НК.
Предвид изложеното и на основани чл. 212 НПК,
П О С Т А Н О В И Х:
ОБРАЗУВАМ досъдебно производство против Мария Асенова Копрева, за това че в гр. София на 08.07.2008 г., като длъжностно лице в кръга на службата си съставила официален документ АУАН № 08-19-063/08.07.2008 г., в който удостоверила невярно обстоятелство – че на 08.07.2008г. около 09.30 часа в район „Люлин” на СО на бул. „Европа” и „Околовръстен път” Любомир Димитров Мулетаров разполагал харугви/ винил с дървена полурамка и тел в горния край, която се закачва на забит гвоздей на дървета/ по дърветата, - с цел да бъде използван тоя документ като даказателство за това обстоятелство/ да бъде издадено наказателно пастановление против Мулетаров от Кмета на Район „Люлин”/ -
- престъпление по чл. 311 ал. 1 НК
В хода на разследването се извърши следното:
Да се разпитат като свидетели всички лица, посочени в материалите по преписката. При нужда да се изготвят и очни ставки. Да се установи от тези разпити дали длъжностно лице не е било подбудител на извършеното престъпление, като в тази връзка да бъде зададен въпрос на свидетелите Станислав Александров и Стела Цветкова дали не им е било наредено от някои от началниците / за което сочи Александров в обясненията му- сочейки на лист 13/ „моят пряк началник”/ да се изготви АУАН против конкретното лице. Да се установи кой е прекият началник на Александров и да се разпита като свидетел. Да се съберат подробни характеристични данни за автора на деянието – Копрева, длъжностна характеристика, служебна характеристика/ с оглед преценката за наличие на ал. 2 на чл. 311 НК/, свидетелство за съдимист. Да се изиска и пролижи по делото оригиналът на АУАН И СЪОТВЕТНОТО Наказателно пастановление. Да се установи има ли други издадени АУАН /с оглед преценката на чл. 26 ал. 1 НК/, като се приложат оригиналите им в материалите по досъдебното производство. Да се установи по кой от тях е издадено наказателно пастановление, обжалвано ли е и образувано ли е НАХД за това в Районен съд гр. София, да се установят и посочат номерата на делата, както и писменна справка за хода на делата – чрез изискването и за нуждите по досъдебното производство от представителите на съставите. Да се докладва делото в СРП преди привличане на виновното лице в качеството му на обвиняем с изготвен проект на постановление за това.
Периодично водещият разследването да докладва делото в СРП за изпълнение на указанията, като при необходимост от повече време за провеждането на разследването, да направи своевременно предложение за изготвяне на искане до Градската прокуратура- гр. София, по ред на чл. 234 НПК.
ОПРЕДЕЛЯМ срок за разследването – законоустановен.
Постановлението, в едно с преписката, да се изпрати на 09 РУ- СДМВР за изпълнение.
ПРОКУРОР:
/ГРОЗДАН ГРОЗЕВ/
Това не касае Веска Георгиева, която на нейната възраст и с нейния опит и служебно положение, има отчайваща нужда да бъде ограмотявана правно. От личния ми контакт с нея зная , че тя е виновна като ръководител - тя насъсква и изпраща неграмотни хора , да извършват административно - наказателна дейност , без законови пълномощия.
.................................................................................................................................
СРП ПРОКУРАТУРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
№ 37628/14.11.08г. РАЙОННА ПРОКУРАТУРА - СОФИЯ
София _________________________________________________________________
ДО
09 РУ – СДМВР
за образуване на досъдебно производство
гр. София, 29.10.2008 г.
ГРОЗДАН ГРОЗЕВ- прокурор при Районна прокуратура гр. София, като взех в предвид, че са налице:
ЗАКОНЕН ПОВОД – чл. 208 т. 1 НПК- съобщение до прокурора за извършено престъпление
ДОСТЪТЪЧНО ДАННИ – чл. 211 НПК, съдържащи се в преписки – пр.пр. № 37628/08г. по описа на СРП, в която са събрани данни, че служител на Столичния инспекторат към Столична община изготвил АУАН 0 08-19-063/08.07.2008 г., в който като длъжностно лице в кръга на службата си удостоверил невярно обстоятелство – че в посочен час и време конкретно лице извършва административно нарушение, а в същност се установява, че лицето е било по същото време в гр. Бургас,
намирам, че са налице предпоставките за образуване на досъдебно производство за извършено престъпление от общ характер по смисъла на НК.
Предвид изложеното и на основани чл. 212 НПК,
П О С Т А Н О В И Х:
ОБРАЗУВАМ досъдебно производство против Мария Асенова Копрева, за това че в гр. София на 08.07.2008 г., като длъжностно лице в кръга на службата си съставила официален документ АУАН № 08-19-063/08.07.2008 г., в който удостоверила невярно обстоятелство – че на 08.07.2008г. около 09.30 часа в район „Люлин” на СО на бул. „Европа” и „Околовръстен път” Любомир Димитров Мулетаров разполагал харугви/ винил с дървена полурамка и тел в горния край, която се закачва на забит гвоздей на дървета/ по дърветата, - с цел да бъде използван тоя документ като даказателство за това обстоятелство/ да бъде издадено наказателно пастановление против Мулетаров от Кмета на Район „Люлин”/ -
- престъпление по чл. 311 ал. 1 НК
В хода на разследването се извърши следното:
Да се разпитат като свидетели всички лица, посочени в материалите по преписката. При нужда да се изготвят и очни ставки. Да се установи от тези разпити дали длъжностно лице не е било подбудител на извършеното престъпление, като в тази връзка да бъде зададен въпрос на свидетелите Станислав Александров и Стела Цветкова дали не им е било наредено от някои от началниците / за което сочи Александров в обясненията му- сочейки на лист 13/ „моят пряк началник”/ да се изготви АУАН против конкретното лице. Да се установи кой е прекият началник на Александров и да се разпита като свидетел. Да се съберат подробни характеристични данни за автора на деянието – Копрева, длъжностна характеристика, служебна характеристика/ с оглед преценката за наличие на ал. 2 на чл. 311 НК/, свидетелство за съдимист. Да се изиска и пролижи по делото оригиналът на АУАН И СЪОТВЕТНОТО Наказателно пастановление. Да се установи има ли други издадени АУАН /с оглед преценката на чл. 26 ал. 1 НК/, като се приложат оригиналите им в материалите по досъдебното производство. Да се установи по кой от тях е издадено наказателно пастановление, обжалвано ли е и образувано ли е НАХД за това в Районен съд гр. София, да се установят и посочат номерата на делата, както и писменна справка за хода на делата – чрез изискването и за нуждите по досъдебното производство от представителите на съставите. Да се докладва делото в СРП преди привличане на виновното лице в качеството му на обвиняем с изготвен проект на постановление за това.
Периодично водещият разследването да докладва делото в СРП за изпълнение на указанията, като при необходимост от повече време за провеждането на разследването, да направи своевременно предложение за изготвяне на искане до Градската прокуратура- гр. София, по ред на чл. 234 НПК.
ОПРЕДЕЛЯМ срок за разследването – законоустановен.
Постановлението, в едно с преписката, да се изпрати на 09 РУ- СДМВР за изпълнение.
ПРОКУРОР:
/ГРОЗДАН ГРОЗЕВ/
- 5311276921
- Младши потребител
Re: СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ - С ДОЗНАНИЕ В ПРОКУРАТУРАТА
Ако се ориентирате по датите ще разберете, как СРП и СГП не могат "да намерят преписката" и да я продължат.
Искам да споделя, че от както отговорихме по-твърдо на Столичния инспекторат, техните опити да ни рекетират намаляха значително , а успехът им е нулев. Но те атакуват и събират глоби от хора, които не са подготвени.
Както навярно сте разбрали, Столичния инспекторат е фирма-стопанско предприятия съм Столична община, което няма и никога не е имало правомощия дадени от закон.
Ето последния отразен опит, да бъде рекетирана фирма Ем комплект 33:
До Столичен инспекторат
На Ваш № СИ 2600-1953/1/26.10.2012
Уважаема г-жо Георгиева,
Би било добре, да образовате лицата и персонала /слугинажа/, който Ви подготвя и Ви представя за подпис подобни документи - писмо, на което Ви отговорям най-учтиво.
Фирма „ЕМ Комплект Сервиз”, видно от името на фирмата, се занимава само със сервизна дейност. В нея е концентриран монтьорски и сервизен персонал, който не извършва търговска дейност, продажба на тегличи, амортисьори.
Накарайте Вашият персонал /слугинаж/ да научи наизуст текста от Наредбата с която ме заплашвате, а ако е възможно, да вникне в смисъла на чл. 24 . Ако не може да бъде разбран чл.24, то нека поне се знае наизуст.
„РЕКЛАМНИ ЕЛЕМЕНТИ
Раздел І.
Общи положения
Чл. 24. (1) Рекламен елемент по смисъла на тази наредба е съоръжение със самостоятелна или полусамостоятелна конструкция, което се закрепва временно върху терен, сграда или друг обект и служи за носител на рекламна площ. Рекламните елементи са класифицирани по вид и параметри в Приложение 6.”
От цитирания чл. 24 става ясно, че табелките, за които става въпрос в писмото Ви, не влизат в обхвата на наредбата с която ме заплашвате. Освен това:
- цитирания телефон 0884333260 не принадлежи на „ЕМ Комплект сервиз” .
- наименованието на уеб домейна „emk-33.com”, не съдържа фирмените атрибути на фирма „ЕМ Комплект сервиз” и няма отношения съм сервизите.Този домейн е собственост на частно лице, а не на фирмата. Вашият „ високо образован и интелегентен персонал” няма право по закон да извършва процесуално-следствени действия и да прави изводи, които са клевета, набеждаващи и лъжливи. За да се разбере, че домейна не е собственост на „Ем Комплект сервиз”, са необходими бегли познания в областта на информатиката, които не се придобиват при ходене по улиците или писане на глупави констативни протоколи.
Неграмотните и неупълномощени по закон съставители на протоколите/ на които имената са заличени , явно от страх и неудобство/, следва да обясняват протоколната си клевета и глупост, за това как „фирма ЕМ Комплект” е поставила и монтирала ” рекламно- информационни елементи, които всъщност, не са никакви РИЕ, видно от чл. 24. Как една фирма, може да поставя и монтира РИЕ, съгласно цитирания по-горе член 24 от наредбата, които не отговарят по никакъв начин на текста на члена ?
Госпожо Георгиева, персонала Ви /слугинажа/, няма право по закон и техническа грамотност, да преценява кое е реклама и кое информация, но поне е редно да научи наизуст цитирания член, като е желателно дори и да го разбере. До тогава, ще Ви моля, да не се произнасяте относно „законността” на деяния, които не съм извършвала, да не ме клеветите, както и да не ми поставяте задачи и срокове за демонтаж на РИЕ/рекламно- информационни елементи/, каквито не съм поставяла и монтирала.
Като директор на стопанско предпирятие, нямате права да съставяте АУАНН за деяния, които не са определени за наказуеми със закон или указ, което става ясно от чл. 2 от ЗАНН:
„ Чл. 2. (1) Деянията, които съставляват административни нарушения и съответните за тях наказания, се определят със закон или указ.
(2) Когато нарушението на закон или указ е обявено общо за наказуемо с определено по вид и размер административно наказание, Министерският съвет и членовете на правителството, ако са овластени със съответния закон или указ, могат да определят съставите на конкретните нарушения.”
Обърнете внимание на грамотността, квалификацията по длъжностната характеристика, на съставителите на констативните протоколи, както и на юридическия си персонал, който Ви подготвя подобни документи, които Ви излагат. В противен случай, би следвало и Вие да заличите името и длъжността си, за да не бъдете излагана по този начин официално.
Не сте от Министерският съвет или член на правителството, овластена със съответния закон или указ , а само директор на стопанско предприятие на вторична бюджетна издръжка на общината. Нямате права да изисквате или да ми вменявате отговорности и съм убедена, че вашите чиновнически отговорности , са по- малки от моите.
Не губете времето си, както и моето с глупости, макар че на Вас и персонала на предпирятието Ви се плаща именно за това.
Приложено, подарявам Ви един екземпляр от „Конституцията на РБ”, за ограмотяване на персонала Ви, по-точно за наличието на на член 4 и член 5 от нея, както и основните права на гражданите на РБ, които за Ваше улеснение съм оцветила.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Конституция на Р България
София, 31.10.2012 г. подпис:
Емилия Мулетарова
Искам да споделя, че от както отговорихме по-твърдо на Столичния инспекторат, техните опити да ни рекетират намаляха значително , а успехът им е нулев. Но те атакуват и събират глоби от хора, които не са подготвени.
Както навярно сте разбрали, Столичния инспекторат е фирма-стопанско предприятия съм Столична община, което няма и никога не е имало правомощия дадени от закон.
Ето последния отразен опит, да бъде рекетирана фирма Ем комплект 33:
До Столичен инспекторат
На Ваш № СИ 2600-1953/1/26.10.2012
Уважаема г-жо Георгиева,
Би било добре, да образовате лицата и персонала /слугинажа/, който Ви подготвя и Ви представя за подпис подобни документи - писмо, на което Ви отговорям най-учтиво.
Фирма „ЕМ Комплект Сервиз”, видно от името на фирмата, се занимава само със сервизна дейност. В нея е концентриран монтьорски и сервизен персонал, който не извършва търговска дейност, продажба на тегличи, амортисьори.
Накарайте Вашият персонал /слугинаж/ да научи наизуст текста от Наредбата с която ме заплашвате, а ако е възможно, да вникне в смисъла на чл. 24 . Ако не може да бъде разбран чл.24, то нека поне се знае наизуст.
„РЕКЛАМНИ ЕЛЕМЕНТИ
Раздел І.
Общи положения
Чл. 24. (1) Рекламен елемент по смисъла на тази наредба е съоръжение със самостоятелна или полусамостоятелна конструкция, което се закрепва временно върху терен, сграда или друг обект и служи за носител на рекламна площ. Рекламните елементи са класифицирани по вид и параметри в Приложение 6.”
От цитирания чл. 24 става ясно, че табелките, за които става въпрос в писмото Ви, не влизат в обхвата на наредбата с която ме заплашвате. Освен това:
- цитирания телефон 0884333260 не принадлежи на „ЕМ Комплект сервиз” .
- наименованието на уеб домейна „emk-33.com”, не съдържа фирмените атрибути на фирма „ЕМ Комплект сервиз” и няма отношения съм сервизите.Този домейн е собственост на частно лице, а не на фирмата. Вашият „ високо образован и интелегентен персонал” няма право по закон да извършва процесуално-следствени действия и да прави изводи, които са клевета, набеждаващи и лъжливи. За да се разбере, че домейна не е собственост на „Ем Комплект сервиз”, са необходими бегли познания в областта на информатиката, които не се придобиват при ходене по улиците или писане на глупави констативни протоколи.
Неграмотните и неупълномощени по закон съставители на протоколите/ на които имената са заличени , явно от страх и неудобство/, следва да обясняват протоколната си клевета и глупост, за това как „фирма ЕМ Комплект” е поставила и монтирала ” рекламно- информационни елементи, които всъщност, не са никакви РИЕ, видно от чл. 24. Как една фирма, може да поставя и монтира РИЕ, съгласно цитирания по-горе член 24 от наредбата, които не отговарят по никакъв начин на текста на члена ?
Госпожо Георгиева, персонала Ви /слугинажа/, няма право по закон и техническа грамотност, да преценява кое е реклама и кое информация, но поне е редно да научи наизуст цитирания член, като е желателно дори и да го разбере. До тогава, ще Ви моля, да не се произнасяте относно „законността” на деяния, които не съм извършвала, да не ме клеветите, както и да не ми поставяте задачи и срокове за демонтаж на РИЕ/рекламно- информационни елементи/, каквито не съм поставяла и монтирала.
Като директор на стопанско предпирятие, нямате права да съставяте АУАНН за деяния, които не са определени за наказуеми със закон или указ, което става ясно от чл. 2 от ЗАНН:
„ Чл. 2. (1) Деянията, които съставляват административни нарушения и съответните за тях наказания, се определят със закон или указ.
(2) Когато нарушението на закон или указ е обявено общо за наказуемо с определено по вид и размер административно наказание, Министерският съвет и членовете на правителството, ако са овластени със съответния закон или указ, могат да определят съставите на конкретните нарушения.”
Обърнете внимание на грамотността, квалификацията по длъжностната характеристика, на съставителите на констативните протоколи, както и на юридическия си персонал, който Ви подготвя подобни документи, които Ви излагат. В противен случай, би следвало и Вие да заличите името и длъжността си, за да не бъдете излагана по този начин официално.
Не сте от Министерският съвет или член на правителството, овластена със съответния закон или указ , а само директор на стопанско предприятие на вторична бюджетна издръжка на общината. Нямате права да изисквате или да ми вменявате отговорности и съм убедена, че вашите чиновнически отговорности , са по- малки от моите.
Не губете времето си, както и моето с глупости, макар че на Вас и персонала на предпирятието Ви се плаща именно за това.
Приложено, подарявам Ви един екземпляр от „Конституцията на РБ”, за ограмотяване на персонала Ви, по-точно за наличието на на член 4 и член 5 от нея, както и основните права на гражданите на РБ, които за Ваше улеснение съм оцветила.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Конституция на Р България
София, 31.10.2012 г. подпис:
Емилия Мулетарова
- 5311276921
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|