начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Общински акт за пясък пред къща от КОРЗ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Общински акт за пясък пред къща от КОРЗ

Мнениеот vale369 » 25 Авг 2012, 23:23

Преди пет години писах жалби срещу съсед отглеждащ крави без да има условия за това.
Впоследствие някой изсипа няколко кофи пясък пред къщата ми и на мен ми съставиха тенденциозно
акт.Юли месец изтече пет годишната му давност, но все още акта виси и ми отказват общинско обслужване.
Редно ли е това и какво е нужно да направя,как точно да го формулирам и до кого,за да падне окончателно
акта по давност?
Благодаря.
vale369
Нов потребител

Re: Общински акт за пясък пред къща от КОРЗ

Мнениеот ch3oh » 27 Авг 2012, 14:24

Тъй като явно искате да спестите от адвокат, моля напишете с какво се занимавате, та и Вие да свършите нещо безплатно за този, който ще Ви отговори...
ch3oh
Активен потребител

Re: Общински акт за пясък пред къща от КОРЗ

Мнениеот n_ikito » 27 Авг 2012, 14:35

Изтичането на 5г., не е 'гаранция' , че е настъпила така жадуваната 'давност'....трябват повече подробности. С изненада ще установите / ако е изтекла давността/, че не се е погасило задължението Ви /глобата/, а възможността да бъде събрана по принудителен начин....от тази гледна точка + съответния общински акт по който Ви отказват обслужване, може да се окаже, че пак няма да Ви обслужват... :D
n_ikito
Активен потребител

Назад към Административно право