начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

констативен протокол за паркиране

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

констативен протокол за паркиране

Мнениеот viking188 » 30 Юни 2012, 17:41

Написаха ми констативен протокл с глоба от 10 лв, за това че съм паркирал автомобил на тревна площ. КП е написан на маймуница и нищо не се разбира. Не ми е връчен лично - беше оставен под чистачката на колата , а на свидетел има само едно име , но то е ст. инспектор. Ако го обжалвам ще падне ли?
viking188
Младши потребител

Re: констативен протокол за паркиране

Мнениеот TheOldMan » 30 Юни 2012, 21:33

Не, няма да падне, щото колата наистина е била паркирана в тревата, а инспекторите имат сладки малки фотоапаратчета, чиито снимки в комплект с показанията на свидетеля (нищо че е служител) им гарантират успех в съда.
И ... бъдете благодарни че е 10 лева. Тичайте и плащайте, щото освен че разходите по обжалването ще са повече от 10 лева, максималното наказание може да достигне 300-500 лева, и току-виж някой реши да ви "сурвака" с максимума ако много-много се запъвате.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Re: констативен протокол за паркиране

Мнениеот nasso_5 » 30 Юни 2012, 23:13

СТАРЕЦ,как разбра...А,казвали,че правото няма нищо общо с истината....Сигурен си ,колкото Георги Колев-шеф на ВКС,когато осъди Вальо-топлото на 14г....а по-късно възивната истанция го оневини.... :wink:
правото е алгоритъм.....
Аватар
nasso_5
Потребител

Назад към Административно право