начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Може ли да се състави акт по показания на колеги

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Може ли да се състави акт по показания на колеги

Мнениеот nk7702n » 17 Мар 2012, 22:49

mitko19791979 написа:здравей, имах впредвид ,че имам свидетел който беше с мен в колата който ще потвърди моите и на един от полицаите думи че са били 10-15 метра в страни от мен на кръстовището, това означава, че не са били в посоката ми на движение и не съм спрян по образец за спиране със стоп-палка.... въпроса с датата ми беше, имат ли право, след като са ми предали препис от акта на 3 декември, в него да има нарушения с дата 4 декември, този акт не става ли незаконен????.... по алкохола свидетеля ми ще потвърди думите ми, че не съм бил пиян (дрегерите бъркат показват от цигари антибиотици и т.н) И по основния въпрос- датата, аз мога да кажа, че на 3 към 23.15ч са ми предали акта и съм се прибрал в къщи при жена ми и на 4 към 00.20ч съм си бил в къщи- тя ще го потвърди......................
Водим този диалог и благодаря за това, и не е въпроса дали ми вярвате вие , а да ми повярва съдията, затова водим този диалог и отново благодарности!!!!!

Щом искате да Ви повярва съдията, обжалвайте НП, след като го издадат и с помощта на колега адвокат се опитайте да го постигнете.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот mitko19791979 » 17 Мар 2012, 23:54

Обжалвам НП , но по темата вярвам и чакам отговор само от г-н Куздов!.................
mitko19791979
Младши потребител

Мнениеот kuzdov » 19 Мар 2012, 23:27

Благодаря за доверието, но аз не съм съдия, нито адвокат. Аз съм полицай и споделям само моето виждане, пречупено през малкото ми познания по право и практическия ми опит. Затова и ти казах, че е възможно действително да не си видял спирането, но за алкохола сам си се прецакал, като не си дал кръвна проба. Което и ме кара да се съмнявам в "двайсетте грама" :wink: .
"Quis custodiet ipsos custodes?"
kuzdov
Потребител

Мнениеот emilgrigorov » 22 Мар 2012, 21:11

Етанолът има силно антибиотично действие.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 22 Мар 2012, 22:09

:lol: Абе, вие защо се обаждате, като човекът е казал, че ще слуша само господин Куздов, на другите няма вяра. :lol:
nk7702n
Старши потребител

Предишна

Назад към Административно право