начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Въпрос за акт за вдигане на шум

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за акт за вдигане на шум

Мнениеот petope2 » 13 Ное 2011, 01:11

Здравейте,

Преди няколко месеца ми бе съставен акт за силна музика след 22:00ч. Сега е пристигнало писмо, че постановлението е излязло, но тъй като не съм в България ме интересува дали може някой друг (родител например) да обжалва акта от мое име, ако не е късно вече, и какво ще стане ако не го платя в срок, при положение че съм извън страната. Другото което е навсякъде в интернет пише различен размер на глобата. На места е 50-150лв. на места пише, че глобата започва от 200лв.
Благодаря предварително!
petope2
Нов потребител

Re: Въпрос за акт за вдигане на шум

Мнениеот stefkobis » 21 Дек 2011, 16:08

Може да Ви представлява всеки стига да му направите пълномощно.
stefkobis
Младши потребител

Назад към Административно право