начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Промени в Закона за правната помощ

Дискусии и предложения по проекти за закони

Мнениеот alissa » 20 Юли 2007, 16:56

kasidi, kasidi - твоите разсъждения са си твое право. И ако за теб да работиш безплатно е въпрос на чест / :shock: - мога да го разбера, ако отскоро си адвокат и създаваш име / за мен и колегите, които са отделяли време, нерви и немалко квалифициран труд не е така. Ще допълня още, че предложението ти за държавни адвокати е в противоречие на редица правни норми и действащи закони, лично аз го смятам за неразумно.
И бързам да зарадвам колегите за които има значение / които не се интересува от пари- да не чете/.
Бюрото наистина започна плащания, да не са както бяха преди, в смисъл спира се данък. Аз имам платен един отчет / последното плащане беше през м. март/ - сумата е разумна, отговаря на Наредбата, обаче от нея са извадени 35% НПР, а остатътък е обложен с 15 % по ЗДФЛ /чл.43/. Това е, проверявайте си сметките.
И почерпете хората, които обичате!
alissa
Потребител

Мнениеот simba » 20 Юли 2007, 20:29

Колеги наистина Бюрото реши че трябва най- накрая да изпълни и това свое задължение. Днес си проверих сметката - и с голямо учудване видях, че са ми превели някакви си 108 лв. Просто прекрасно. Да не смятат, че по-този начин ще ни замажат очите за през лятото. Те взимат заплата и хич не се притесняват, че трябва да ходият на почивка. И какви са тези нови измислици - да спират данък. Защо тогава попълваме тези декларации всеки път дали надвишаваме или не облагаемия минимум?
simba
Младши потребител

Предишна

Назад към Обсъждане на законопроекти