начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Здравно осигуряване+вноски=държавен рекет и безумство

Дискусии и предложения по проекти за закони

Мнениеот непримирим » 09 Фев 2006, 15:52

ами дайте тогава всеки да организира и подготви в града си протест и да се уговорим за един ден и час и всички заедно да изразим недоволството си в отделните градове>така даже ще научат повече хора че има възможност да се борят за правата си
непримирим

Мнениеот непримирим » 09 Фев 2006, 15:53

ами дайте тогава всеки да организира и подготви в града си протест и да се уговорим за един ден и час и всички заедно да изразим недоволството си в отделните градове>така даже ще научат повече хора че има възможност да се борят за правата си
непримирим

Мнениеот Сенатор Палпатин » 10 Фев 2006, 16:43

Непримирим-ти си прав(от София ли си?)!Нека координираме действията си във форума.Линч за паразитите в касата и поликлиниките!Хубаво е да се създаде отделен уеб-сайт за тази цел,ако има някой пекан по въпроса нека направи нещо за каузата-предлагам да се казва:www.anti_nzok.bg или може и com или както е там по домейн!
Сенатор Палпатин

Мнениеот непримирим » 10 Фев 2006, 17:12

ne sym ot sofiq.От варна съм и сматам да предприема следното:
незнам дали ще има ефект,занм само че ще ми е трудно да осъществя идеята си сам но поне ще опитам -смятам да разпечатам покани и да ги залепя по входовете като приканя всички длъжници да се отзоват в определен ден и час с цел вземане на решение за образуване на дружество защитаващо правата ни,определяне основните насоки на действията му и избиране на органи .Вярно е че няма гаранция за успех и ще ми излезе малко пари но ако не пробваме няма как да стане.моля ако има някой от варна който е съгласен с предложението и желае да помогне или има някакви други идеи да остави координати ........надявам се че все още има хора желаещи да търсят правата си ..........идеята за сайта също е хубава но за съжаление нямам познания в тази област .......ако някои се заеме с направата на такъв сайт ще бъде голям напредък ........
поздрави на всички будни българи
непримирим

Мнениеот непримирим » 10 Фев 2006, 17:12

незнам дали ще има ефект,занм само че ще ми е трудно да осъществя идеята си сам но поне ще опитам -смятам да разпечатам покани и да ги залепя по входовете като приканя всички длъжници да се отзоват в определен ден и час с цел вземане на решение за образуване на дружество защитаващо правата ни,определяне основните насоки на действията му и избиране на органи .Вярно е че няма гаранция за успех и ще ми излезе малко пари но ако не пробваме няма как да стане.моля ако има някой от варна който е съгласен с предложението и желае да помогне или има някакви други идеи да остави координати ........надявам се че все още има хора желаещи да търсят правата си ..........идеята за сайта също е хубава но за съжаление нямам познания в тази област .......ако някои се заеме с направата на такъв сайт ще бъде голям напредък ........
непримирим

Мнениеот непримирим » 10 Фев 2006, 17:13

непримирим

Мнениеот непримирим » 10 Фев 2006, 17:13

непримирим

Мнениеот Лорд Сидиъс » 12 Фев 2006, 17:12

Непримирим,утре ще публикувам на форума един телефон на един лекар от Пловдив,който е организирал гражданско обединение "Противовес",което се бори с недомислиците на този ялов закон и своеволията на касата.Трябва все пак да го попитам за съгласието му,разбира се!Иначе идеята ти е отлична,ето така се прави гражданско общество!За съжаление повечето будни българи могат да се срещнат в Интернет,но не и по улиците!Ще се държим в течение!
Лорд Сидиъс

Мнениеот Капитан Нида » 13 Фев 2006, 18:22

Съзнанието на българина трябва да се промени!Необходима е обща солидарност с проблемите на болшинството,а смея да твърдя,че "неосигурените" са БОЛШИНСТВО!Време е вече да се сложи край на този рекет!!!
Капитан Нида

Мнениеот Генерал Пиет » 14 Фев 2006, 17:37

Абе хора,в България нали все още има стадиони и площади?!?
Какво чакате,още!?Дайте да ги почваме тези паразити и да им смачкаме кратунките!!!Стига са ни пили кръвчицата!Това,което се извършва в сферата на здравеопазването е само едно действие от зловещата драма на ГЕНОЦИДА,който се извършва над целокупния български народ!!!
Генерал Пиет

Мнениеот Гост » 15 Фев 2006, 02:58

В НАИ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ КОНФИСКУВА БАЩИНИЯТА.ЗАТВОРЕТЕ СИ О4ИТЕ И СИ ГО ПРЕДСТАВЕТЕ!....................ГНУСНО Е!
Гост

Мнениеот Гридо » 15 Фев 2006, 17:29

Трябват предсрочни избори или нови бунтове по улици и площади,както през 1997-ма!Нека се обединим на 3-ти март и излезем с исскания за предср.избори,защото,както е тръгнало само с приказки нема да се оправим!
Гридо

Мнениеот иво » 15 Фев 2006, 21:28

ПОЗДРАВ ЗА ИДЕЯТА ТИ,ГРИДО!
иво

Вън паразитите(НЗОК) от нашето тяло(българския народ)

Мнениеот Джаба Хатянина » 16 Фев 2006, 16:43

Иво и останалите-радвам се,че има такива като вас във форума,с вас,като че ли не всичко е още загубено.Не трябва да се толерира едно примиренческо и робско мислене в масите.Тези изроди не са направили нищо съществено за здравето на хората,че сега да си искат парите за осигуровките и то със задна дата(естествено,че няма да обявят,че има т.нар. 5 годишна давност,защото не им изнася).Просто това е още един начин тази жълто-синьо-червена измет да си напълни партиийните каси-разбирай джобовете!Знаете ли как онзи мерзавец Гайдарски нарече "неосигурените"-"един милион неосигурени маргинали",за които това шибано правителство било дало 5 милиона лв.,а не споменава,че за Иракската мисия са дали към 5 милиарда....Е,и при това положение,ако още може да търпим да ни наричат както си щат,повече не виждам какво му трябва на този народ?!Докога ще търпи?Или е правилно,че българинът много търпи,но прикипи ли му....!Дайте да се организираме,повтарям на 3 Март нека засвидетелстваме своя бойкот относно паразитите!
Джаба Хатянина

Мнениеот ИВО » 16 Фев 2006, 19:49

СИГУРЕН СЪМ,4Е СТЕ СИ ЗАДАВАЛИ ВЪПРОС:''КАКВО Е ОСИГУРЕНО НА ОСИГУРЕНИТЕ?''ОСИГУРЕНИТЕ И ТЕ ДА СИ ОТВОРЯТ О4ИТЕ!
ИВО

Мнениеот Чюбака » 17 Фев 2006, 16:04

На осигурените е осигурен един такъв,как да го опиша,един чепат [/color][color=red][size=18]сувенир[/size] е осигурен!Затова се налага изводът,че този закон е сбъркан и ненужен още в самото му начало!Затова на [color=red]3 Март [/color]всички пред паметника на [size=18]Левски[/size],за да засвидетелстваме своята готовност да пометем паразитите!
Чюбака

Мнениеот синът на Чюбака » 17 Фев 2006, 16:06

На осигурените е осигурен един такъв,как да го опиша,един чепат сувенир е осигурен!Затова се налага изводът,че този закон е сбъркан и ненужен още в самото му начало!Затова на 3 Март всички пред паметника наЛевски,за да засвидетелстваме своята готовност да пометем паразитите!
синът на Чюбака

Мнениеот Пако » 17 Фев 2006, 16:25

Паразитите са навсякъде!Нека на 3-ти бъдем единни!По-добре кръв да се лее,ама да не стоим наведени!
Пако

Битки..

Мнениеот tvalchev » 24 Фев 2006, 01:08

Здравейте!

Ами аз заведох с познати една такава борба.
Ако мога да споделя впечатления:
Много хора говорят (почти всики - съгласни с нас) - малко хора вършат.
Нека това не звучи, като обвинение, а - като обяснение.

Завел съм дело пред ВАС, по един много наболял въпрос, който засяга практически всички които имат намерение, да живеят в БГ, въпреки че на пръв поглед не изглежда така.
Въпросът засяга образованието. А от него - следва и "всичко", което ще живее из тази земя утре.

В момента готвим и дело срещу НОИ и глупавите разпоредби на ЗЗО.

След като толкова хора се изказват по тази тема, нека да се свържем по-ползотворно и да направим поне малки стъпки към по-добрата България.

Само с приказки няма да стане.
Видяхме, как отново ни замазаха очите с т.н. "поправки на Конституцията".
Отрязаха 90 на сто от полезните предложения.
При това - не просто предложения, а изисквания на ЕС!!!

Направо недоумявам, как някой си вярва, че такива мърлячи и лъжци, каквито се показваме, ще ни приемат в ЕС?! - И, какво ще правим там?

Моите координаити са поставени из 2-3 теми из форума, които пуснах по повод делото пред ВАС.
Ако иска някой, да се свържем - има ги.

Има и няколко сайта, които разработват отдавна тази тематика и съсредоточават узрели послания и по-дейни хора.

Поканени сте.
tvalchev
Младши потребител

Предишна

Назад към Обсъждане на законопроекти