начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

МТБ ЕВРОКАПИТАЛ АД - къде е грешката в депозитара?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

МТБ ЕВРОКАПИТАЛ АД - къде е грешката в депозитара?

Мнениеот TheOldMan » 28 Юни 2016, 20:20

Някой би ли ми обяснил как е възможно срещу капитала на това дружество да стои такава колосална сума?
Седмичен бюлетин на Централния Депозитар на Р. България:
http://csd-bg.bg/Dokumenti/Weekly_Bulletin/Bulletin.pdf
25-та страница почти накрая.

Какви точно активи стоят срещу тази сума? Аз не се сещам, дори не мога да си го представя ...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Re: МТБ ЕВРОКАПИТАЛ АД - къде е грешката в депозитара?

Мнениеот ivanov_p » 28 Юни 2016, 21:09

Никакви, едни мошеници, които от сигурно 20 години периодично излизат с този номер. Какво печелят не знам.
ivanov_p
Активен потребител

Re: МТБ ЕВРОКАПИТАЛ АД - къде е грешката в депозитара?

Мнениеот TheOldMan » 28 Юни 2016, 23:47

Добре де, нали за да се впише тая информация в тефтерите, тия пари трябва да ги има под една или друга форма? Аз ако отида и поискам да регистрирам АД с капитал 1 млн. лева ще ми искат или заключение на оценител че имам активи за тая сума или банкова гаранция, че някой е готов да отпусне тия пари? А 50 МИЛИАРДА... та това е повече от половината от БВП на България...

Щото тая сума е вписан в централния депозитар, устава с посочена тази сума е минал в съда... не мога да повярвам че можеш да си посочиш каквато сума си решиш в тези документи.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Търговско право