- Дата и час: 23 Ное 2024, 22:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос относно промяна длъжността на работник
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно промяна длъжността на работник
Имам служител,на когото искам да променя длъжността.От продавач-консултант в един обект на фирмата да го направя пазач в друг обект на същата фирма.Поради ред причини не желая повече да работи като продавач-консултант.Не е удачно и да го уволнявам.Бихте ли ме посъветвали как да постъпя в случая?Благодаря предварително!
- amate
- Нов потребител
Re: Въпрос относно промяна длъжността на работник
Допълнително споразумение по чл. 119 от КТ и подаване на уведомление по чл. 62, ал. 5 в НАП. Уведомлението трябва да бъде подписано преди работника да постъпи на новото работно място и длъжност. Да се направи "Инструктаж на работното място", който се вписва в книгата за периодичен инструктаж.
- sechka
- Младши потребител
Благодаря Ви за бързия отговор!Ако служителя не се съгласи,какви възможности имам аз?Искам да уточня,че на негово място искам да взема нов човек на длъжност продавач-консултант.
- amate
- Нов потребител
убий го от бачкане,както повечето ти колеги карай го да работи 48часа и му крещи,че е мърда докато падне мъртъв пред теб от преумора за справка бг.работодател чети кауфланд и др.
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
-
justmy - Потребител
justmy.....Имам нужда от компетентно мнение на по-начетени от мен.Благодаря за включването ти
- amate
- Нов потребител
това си го пробвал,викаш гадината още е жива и продължава да те тормози..останките от него,де
а,тук ако мислиш че ще излъжеш ДЯВОЛА си сгрешил здраво понеже и да те залъжат с ала-бала,пак ще ти кажат без техен човек да не правиш нищо-адвокат,де
повече съм чел тук от теб,знай това
а,тук ако мислиш че ще излъжеш ДЯВОЛА си сгрешил здраво понеже и да те залъжат с ала-бала,пак ще ти кажат без техен човек да не правиш нищо-адвокат,де
повече съм чел тук от теб,знай това
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
-
justmy - Потребител
Като средно интелигентен човек се информирах за дейността ти във форума.За това очаквам включване от компетентните.А...кой колко е чел и от кой има нужда.....остави аз да реша.Пределно ясно ми е в кой форум пиша
- amate
- Нов потребител
прегледал;назубрил,но не и разбрал;вникнал;съпреживял....ето кое е важно;главно за анализ и преценка..
точно тук мъдростите също са на ниво,а в живота те казват,че зайчето не излиза там,където го чакаш
или сериозни работи да очакваш от нета е доостаа несериозно
точно тук мъдростите също са на ниво,а в живота те казват,че зайчето не излиза там,където го чакаш
или сериозни работи да очакваш от нета е доостаа несериозно
-
justmy - Потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|