начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Въпрос относно промяна длъжността на работник

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно промяна длъжността на работник

Мнениеот amate » 31 Мар 2014, 16:28

Имам служител,на когото искам да променя длъжността.От продавач-консултант в един обект на фирмата да го направя пазач в друг обект на същата фирма.Поради ред причини не желая повече да работи като продавач-консултант.Не е удачно и да го уволнявам.Бихте ли ме посъветвали как да постъпя в случая?Благодаря предварително!
amate
Нов потребител

Re: Въпрос относно промяна длъжността на работник

Мнениеот sechka » 31 Мар 2014, 16:39

Допълнително споразумение по чл. 119 от КТ и подаване на уведомление по чл. 62, ал. 5 в НАП. Уведомлението трябва да бъде подписано преди работника да постъпи на новото работно място и длъжност. Да се направи "Инструктаж на работното място", който се вписва в книгата за периодичен инструктаж.
sechka
Младши потребител

Мнениеот amate » 31 Мар 2014, 16:52

Благодаря Ви за бързия отговор!Ако служителя не се съгласи,какви възможности имам аз?Искам да уточня,че на негово място искам да взема нов човек на длъжност продавач-консултант.
amate
Нов потребител

Мнениеот justmy » 31 Мар 2014, 17:09

убий го от бачкане,както повечето ти колеги :!: :arrow: карай го да работи 48часа и му крещи,че е мърда докато падне мъртъв пред теб от преумора :idea: за справка :twisted: бг.работодател чети кауфланд и др.
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот amate » 31 Мар 2014, 17:13

justmy.....Имам нужда от компетентно мнение на по-начетени от мен.Благодаря за включването ти
amate
Нов потребител

Мнениеот justmy » 31 Мар 2014, 17:43

това си го пробвал,викаш :arrow: гадината още е жива и продължава да те тормози..останките от него,де :idea:

а,тук ако мислиш че ще излъжеш ДЯВОЛА :!: си сгрешил здраво :wink: понеже и да те залъжат с ала-бала,пак ще ти кажат без техен човек да не правиш нищо-адвокат,де

повече съм чел тук от теб,знай това
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот amate » 31 Мар 2014, 17:54

:) Като средно интелигентен човек се информирах за дейността ти във форума.За това очаквам включване от компетентните.А...кой колко е чел и от кой има нужда.....остави аз да реша.Пределно ясно ми е в кой форум пиша :wink:
amate
Нов потребител

Мнениеот justmy » 31 Мар 2014, 18:14

прегледал;назубрил,но не и разбрал;вникнал;съпреживял....ето кое е важно;главно :!: :!: за анализ и преценка.. :idea:

точно тук мъдростите също са на ниво,а в живота те казват,че зайчето не излиза там,където го чакаш :!:

или сериозни работи да очакваш от нета е доостаа несериозно :idea: :wink:
Аватар
justmy
Потребител

Назад към Търговско право