начало

Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии

фотографски услуги

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

фотографски услуги

Мнениеот vtori_2006 » 08 Мар 2014, 13:42

Здравейте,

Имам следният въпрос - необходимо ли е да регистрирам фирма ако искам да предлагам фотографски услуги?

Възможно ли е да се избегне регистрация на фирма ако подписвам стандартен (граждански) договор в който да е посочена цената на услугата и след това съответно да си подавам данъчна декларация за тези доходи?

Ше съм благодарен за вашите отговори и съвети.
vtori_2006
Нов потребител

Re: фотографски услуги

Мнениеот karanedeff » 09 Мар 2014, 09:45

http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Мнениеот vtori_2006 » 09 Мар 2014, 10:03

Благодаря ти karanedeff, но тази тема не отговаря точно на въпроса ми. Моята цел е ако е възможно да избегна регистрация на фирма. В тази тема хората очевидно вече бяха решили да регистрират такава.

Мен ме интересува дали по някакъв начин мога без да регистрирам фирма да предлагам фотографски услуги и да отчитам по някакъв начин тези приходи като гражданин.

Благодаря отново.
vtori_2006
Нов потребител

Мнениеот p_alipiev » 26 Мар 2014, 16:01

Няма как да осъществяваш търговска дейност без да регистрираш търговско дружество /фирма/ или да станеш ЕТ.
p_alipiev
Младши потребител

Мнениеот iliana88 » 26 Мар 2014, 18:31

Напълно възможно е да се осъществи фотографска дейност без да има регистрирана фирма! Ще трябва да се ригистрирате в Агенция по вписванията като осъществяващ свободна професия. Ще Ви дам нужната информация - свържете се смен на мейл iliana_tcvetkova@mail.bg
iliana88
Младши потребител

Назад към Търговско право