начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Неизплатен Бонус от "Глобул" - Франчайз

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неизплатен Бонус от "Глобул" - Франчайз

Мнениеот desinikol » 05 Фев 2013, 01:42

Здравейте,
До скоро работех в магазин - франчайз на "Глобул" . Допълнителното възнаграждение (бонуса) , се изплаща след 2 месеца , индивидуално , в зависимост от резултата на консултанта. В бонусната политика ,която ни се изпраща всеки месец на личния имейл, пише,че бонус не се изплаща само за месеца, в който си подал молба за напускане. Аз подадох молба за напускане на 18,12,2012г. и бях освободена по взаимно съгласие , в сила от 19,12,2012г. Заплатите ги получаваме по банков път. Получих възнаграждение за месец 12 (на 15,01,2012), но липсва бонуса и половин заплата за 11 месец. Имам ли права за това допълнително възнаграждение? В трудовия договор съм назначена на минимално възнаграждение.
Моля Ви за отговор.
Благодаря ви предварително за отделеното време и внимание!
desinikol
Нов потребител

Назад към Търговско право