начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Promeni v obstojatelstvata na OOD

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Promeni v obstojatelstvata na OOD

Мнениеот julie » 07 Фев 2002, 21:58

Kakvi sa neobhodimite dokumenti za registrirane na nov sadrujnik,kojto zakupuva dial ot star sadrujnik? kakvo predstavliava dogovora za prodajba na drujestven dial/primeren text/
julie

RE: Promeni v obstojatelstvata na OOD

Мнениеот muncho » 08 Фев 2002, 09:44

To zavisi ot tova koi sa sadrujnicite i pr. Nakratko trjabva da gi ima slednite dokumenti (neka njakoj da dopalni, ako sam propusnal): 1. Molba do Obshtoto sabranie na drujestvoto za priemane na nov sadrujnik 2. Protokol ot Obshtoto sabranie s reshenie za priemane na novija sadrujnik 3. Dogovor za pokupko-prodajba na djalove - notarialno zaveren 4. Podpisan nov drujestven dogovor - veche i ot novija sadrujnik 5. Zajavlenie do registarnija sad za vpisvane na novite obstojatelstva 6. Belejki za plateni darjavni taxi - 21,50 lv. za vpisvane na novite obstojatelstva i za prepis ot sadebnoto reshenie i 25 lv. za publikacijata v DV A za primeren text na dogovora za pokupko-prodajba... E, nali i advokatite trjabva da jivejat ot neshto :-)
muncho

RE: Promeni v obstojatelstvata na OOD

Мнениеот naj-dobrata » 09 Фев 2002, 21:19

kolejke,neka Mucho da se pravi na vajen,no znajte,4e dogovorat za pokupko-prodajba na drujestven dial si e po forma 4ist dogovor za naj-obiknovena pokupko-prodajba.No neka se izkajat po vaprosa i drugi kolegi.
naj-dobrata

RE: RE: Promeni v obstojatelstvata na OOD

Мнениеот muncho » 09 Фев 2002, 22:05

Saglasen sam, che dogovorat si e naj-obiknoven - moje i 3 reda da bade, moje i 30 str. Kato vseki dogovor. Ne sam goljam fen na tipovite dogovori - predimstvoto im e, che sa evtini. Nedostatakat - che mogat da kostvat na stranite posle golemi glavobolija, zashtoto ne sa saobrazeni s konkretnija sluchaj. Vijdal sam tipovi zapisi na zapoved, kadeto creditorat se podpisva na izdatel ili vmesto EGN na dlajnika pishat EGN na izp. director na kreditora i pr. Vseki sam da si preceni da polzuva li tipov dogovor ili ne. Ako kolejkata naj-dobrata ima njakoj tipov dogovor - da go pusne na juli po maila. Ili da go kachi tuk. Muncho Vajni :-)
muncho

Назад към Търговско право