начало

Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото

нулев доход за съдружник в оод

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

нулев доход за съдружник в оод

Мнениеот gerganka73 » 12 Юни 2008, 12:01

Здравейте,моля за съвет>става въпрос за семейните помощи за деца.Съпругът ми регистрира оод, но фирмата не осъществява дейност.От социални грижи ми поискаха удостоверение с нулев доход от фирмата му.Моля кажете как да го напиша и дали ще ми трябват други документи.
gerganka73
Младши потребител

Мнениеот punisher » 12 Юни 2008, 12:14

По-скоро това работа за счетоводител.
Поне на мен -за написването на такова удостоверение не съм наясно.
punisher
Потребител

Мнениеот prnedev » 13 Юни 2008, 13:11

Според мен - декларация свободен текст, освен ако от социални грижи нямат някой свой "образец"
prnedev
Активен потребител

Мнениеот gerganka73 » 16 Юни 2008, 12:03

Просто не Ви прави чест това ,което сте написали.Ако имате дете със 100% инвалидност,ще ви бъде малко трудно да работите пълноценно.Що се отнася това социално "слаб",никога не си пожелавайте това ,което не искате да ви се сбъдне.Както и да е,благодаря Ви за отговора все пак.
gerganka73
Младши потребител

Назад към Данъчно право