начало

КС „отмени“ улеснения за изграждане на ВЕИ върху земеделски земи КС „отмени“ улеснения за изграждане на ВЕИ върху земеделски земи

Погрешно изчислен педагогически стаж!!!

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Погрешно изчислен педагогически стаж!!!

Мнениеот Liusa » 30 Яну 2008, 23:53

Здравейте отново!!!
В стремежа си да бъда лаконична може би останах неразбрана,поради което все още няма отговор на поставения ми въпрос.
Още при назначаването ми преди 10 години съм заведена с 2 години по-малко педагогически стаж,който е задължителен при формирането на заплатите ни.Сега,след отстраняване на грешката по вина на работотаделя,заплатата ми се качи с 12 лв.
Въпросът ми е : Имам ли право да търся парично обещетение за минал период???
Благодаря Ви предварително!!!

С поздрав :Люси
Последна промяна Liusa на 05 Фев 2008, 00:13, променена общо 3 пъти
Liusa
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 31 Яну 2008, 11:17

В какъв смисъл погрешно Ви е изчислен трудовия стаж? Как се връзва с връщане на средствата? Може би имате пред вид допълнителното възнаграждение за стаж? :roll:
sunrise
Активен потребител

Назад към Трудово право