начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Специализация

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Специализация

Мнениеот kovachev_ » 10 Юли 2007, 15:40

Здравейте.
Специализирам Наказателно право и Наказателен процес в СУ и много спешно ми трябват лекции по новия НПК. Трябва да пиша дипломна работа за Правомощия и Процесуално положение на прокурора на досъдебната фаза.
Благодаря предварително.
kovachev_
Младши потребител

Мнениеот urist80 » 11 Юли 2007, 08:30

А как започнахте тази специализация, колега?Питам, защото и аз бих желала да запиша специализация, но нямам информация как става това.Вие докторант ли сте или просто това е някакъв вид магистратура?
urist80
Младши потребител

Мнениеот Ivanika » 11 Юли 2007, 09:11

Да, и аз бих искала да науча повече за тази специализация НП и НПроцес.влизаха съм в сайта на СУ,но не съм откривала нищо за такъв вид специализации.
Ivanika
Младши потребител

Мнениеот kovachev_ » 11 Юли 2007, 09:26

Това не е магистратура.Отидете в деканата. Там ще ви обеснят какво може да специализирате и колко са бройките. По принцип са единични. Специализацията е 18 месеца. През това време държите 5 изпита, след което трябва да направите дипломна работа. След като завършите специализацията Ви се дава възможност да продължите за доктор.

P.S. Някой все пак ще ми изпрати ли тези лекции?
kovachev_
Младши потребител

Назад към Лекции и материали