начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Тестове по гражданско право

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Тестове по гражданско право

Мнениеот mushushu » 07 Мар 2007, 23:45

Здравейте! С риск да повторя темата - моята молба се отнася до искане за наличие на тестове по ГП - ако някой е попадал на такива, моля да ги paste-ни. Във ВТУ се ползва като входящ за допускане до самия изпит. Моята цел е да се тренирам да синтезирам цялата информация, а в крайна сметка всичко др остава до решението на Таков. Благодаря предварително!
mushushu
Младши потребител

тестове по Гражданско право

Мнениеот diksiland » 15 Мар 2007, 19:58

Здравей! Аз също се интересувам от тези тестове,т.к. ми предстоят и съм силно притеснен,защото знам че преподавателя по ГП във ВТУ е доста взискателен(меко казано).Ако получиш някаква информация относно тези тестове ще съм ти благодарен да ми пишеш на e-mail: diko2001@abv.bg
diksiland
Нов потребител

Мнениеот mushushu » 16 Мар 2007, 23:47

Не ще бъде проблем за мен , разбира се да препратя тестове, но както разбирам и както, може би и на теб ти е известно - това е нова практика - с тестовете имам пред вид. Ако все пак не се появи наличност от този вид материал, ти желая успех на изпита! :)
mushushu
Младши потребител

казуси и тестове ГП

Мнениеот santutzo » 08 Юни 2007, 15:10

Здравейте
Ако някой в крайна сметка се сдоби с казуси и тестове по ГП ,то моля да ми ги прати
Благодря предварително.
Последна промяна santutzo на 03 Мар 2008, 17:18, променена общо 1 път
santutzo
Нов потребител

Мнениеот mushushu » 08 Юни 2007, 16:41

Ох. Никой нищо не е придобил, а на всички мн. ни се иска!!!

Успех на всички на изпита!!! :wink:
mushushu
Младши потребител

Re: Тестове по гражданско право

Мнениеот Гост » 09 Юни 2007, 15:37

mushushu написа:Здравейте! С риск да повторя темата - моята молба се отнася до искане за наличие на тестове по ГП - ако някой е попадал на такива, моля да ги paste-ни. Във ВТУ се ползва като входящ за допускане до самия изпит. Моята цел е да се тренирам да синтезирам цялата информация, а в крайна сметка всичко др остава до решението на Таков. Благодаря предварително!

Ехе,при вас,във ВТУ,било живот-с тест,ами колоквиуми не държите ли?

При нас колоквиума е нещо като редовен изпит-2 въпроса,а трябва да знаеш по двата-иначе "слаб" :D
Гост

test - ДА, АМА НЕ

Мнениеот mushushu » 13 Юни 2007, 15:31

Здравейте, пояснявам - тестът е само, за да те допуснат до устен. А щом има такава форма на "изпитване", то не ще бъде лошо и по този начин да си пробва човек знанията.

Не се "възмущавайте" във Варна цяло Римско го взеха на тест!!!
mushushu
Младши потребител

Назад към Лекции и материали