- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
в помощ на студенти по право
|
|
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
"Това е адвокатското правоотношение.Едната страна се задължава да плати определена сума,а другата да спечели делото."
/Advokat_Nikolov/
/Advokat_Nikolov/
-
palimsest - Активен потребител
Благодаря на advokat__nikolov за коментара ,всъщност знаете ли ,все ми е тая Вие какво мислете.По -добре седнете и прочетете наказателното право , защото мисля , че имате какво да научите. Това не е упрек, а съвет.
Всеки има право да влиза в моя сайт.Влизането не се таксува.Сайтът е напълно безплатен ,включително и за мен. Използвам блог на blogger.com,който е собственост на GOOGLE.
А относно вирусите мисля ,че проблемът е във вашия компютър,а може би някъде другаде ,не знам ,сам се сетете.
Така,че драги колеги сайтът http://probonoforlaw.blogspot.com/ е всъщност
собственост на Google , а аз съм само издател.
Ако решите да го ползвате все пак БЛАГОДАРЯ .
Всеки има право да влиза в моя сайт.Влизането не се таксува.Сайтът е напълно безплатен ,включително и за мен. Използвам блог на blogger.com,който е собственост на GOOGLE.
А относно вирусите мисля ,че проблемът е във вашия компютър,а може би някъде другаде ,не знам ,сам се сетете.
Така,че драги колеги сайтът http://probonoforlaw.blogspot.com/ е всъщност
собственост на Google , а аз съм само издател.
Ако решите да го ползвате все пак БЛАГОДАРЯ .
- probono
- Младши потребител
Деянието е извършено умишлено,когато субектът е "съзнавал общественоопасния му характер",т.е. когато е желаел неговото извършване,като е предвиждал неговите последици,и е искал( пряк умисъл) или допускал (евентуален умисъл) тяхното настъпване
Чл. 11. (1) Общественоопасното деяние е извършено виновно, когато е умишлено или непредпазливо.
(2) Деянието е умишлено, когато деецът е съзнавал общественоопасния му характер, предвиждал е неговите общественоопасни последици и е искал или допускал настъпването на тези последици.
ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ
Чл. 11. (1) Общественоопасното деяние е извършено виновно, когато е умишлено или непредпазливо.
(2) Деянието е умишлено, когато деецът е съзнавал общественоопасния му характер, предвиждал е неговите общественоопасни последици и е искал или допускал настъпването на тези последици.
ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ
- probono
- Младши потребител
Re: в помощ на студенти по право
Ало, Вие знаете ли какво е да съзнаваш общественоопасния характер на дянието ?
Как така цитирите нещо без да сте наясно със смисъла му.
За Вас "съзнавал общественоопасния му характер на деянието" означава, че се желае неговото извършване?
Това е трагично тълкуване на материалния закон
Как така цитирите нещо без да сте наясно със смисъла му.
За Вас "съзнавал общественоопасния му характер на деянието" означава, че се желае неговото извършване?
Това е трагично тълкуване на материалния закон
- advokat__nikolov
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|