начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Мнение за учебниците по Вещно право

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Мнениеот iata » 03 Авг 2007, 14:59

civilista написа:упражненията на Катерина Матеева. Много по-тежки са от тези на останалите асистенти, но наученото ти остава за цял живот. Много добра е в тази материя, макар че за третокурсник ми се стори истински цербер /това е онова триглавото куче, което пази портите на ада да не би някой да избяга от него :) :twisted: :wink: /

така е. Бих изкарал един курс при нея и сега. :)
iata
Потребител

Мнениеот Pongo76 » 03 Авг 2007, 16:26

civilista написа: ...на упражненията на Катерина Матеева. Много по-тежки са от тези на останалите асистенти, но наученото ти остава ...

Каква е тази Матеева? Роднина ли ви е Матеева? Тука няма ли възпитаници на Драгията? Драгията! Драгията! Президент, Президент!
Dark side of the force is a pathway to many abilities some would consider unnatural...
Pongo76
Младши потребител

Мнениеот theinsider » 03 Авг 2007, 17:03

Драгията е номер 1! Винаги пращаше някой да купи кафе за всички преди упражненията, което не можехме да го изпием, щото почваше веднага да диктува любимите си негаторни и не знам още какви искове :D

За Матеева - колегите, които бяха при нея едва ли още помнят какво им е обяснявала, ама обидите които им нанасяше със сигурност помнят 8) Тя ги изкарваше последни малоумници (може и с право да е било) :D
theinsider
Потребител

Мнениеот Pongo76 » 03 Авг 2007, 17:06

А някой помни ли кой беше казал, че тези които не са на първите два реда по време на лекциите са ПУЦ-ове? Дали не беше Краса Средкова?
Dark side of the force is a pathway to many abilities some would consider unnatural...
Pongo76
Младши потребител

Не това е предметът на занятието

Мнениеот abdication » 06 Авг 2007, 09:57

herostat - "Abdication дано да са ти допаднали мненията оставени от другите форумци! Както казваш аз нямам какво да кажа...което да е от значение! НО когато минеш през ада на вещното право, на търговското, на облигационното, на гражданския процес, като минеш държавните изпити, ще видиш, че това което съм ти написал е странно, но вярно! Бъди здрав! И само не се сдухвай, ако от това се опазиш по време на следването значи си завршил поне с петица! Успех!"

Моля, не това е предметът на занятието!!!

На такъв вид въпрос, мисля няма мнения, които да допаднат и/или не. Не става ли въпрос за чист вид статистика?!?

"Както казваш аз нямам какво да кажа...което да е от значение!" - в това отношение, според мен има един проблем, който е всеобщ - а именно: никога не знаеш кой ти стои на среща, каква е целта на въпроса и т.н. За това, си мисля аз - са безкрайно ненужни крайните реакции. Е, няма как - то и аз не всяка минута съм в изкрящо благоразположение...!!!

Няма странни неща!

А колкото до сдухването - всички сме на джанката, а др. е въпрос на гледна точка!!!

Поздрави!!!
abdication
Нов потребител

Предишна

Назад към Лекции и материали