- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
граждански процес лекции
|
|
99 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lekzii po GPS
Uvajaemi kolegi!
lekziite v UZU gi 4ete prof.L.Kornezov,a uprajnenijata gi vodi doc.Mutaf4iev.No za izpita se iziskva posledni izdanie na izpita na G.Stalev+lekziite na Kornezov.te sa dosta dobri i razbiraemi,no trjabva da se polzva i u4ebnika.
lekziite v UZU gi 4ete prof.L.Kornezov,a uprajnenijata gi vodi doc.Mutaf4iev.No za izpita se iziskva posledni izdanie na izpita na G.Stalev+lekziite na Kornezov.te sa dosta dobri i razbiraemi,no trjabva da se polzva i u4ebnika.
- evrodeputat
- Младши потребител
леции - граждански процес
дали ще може и на мен да изпратите лекциите на стамболиев, ако не ви притеснявам.
elena_iltcheva@yahoo.fr
elena_iltcheva@yahoo.fr
- elenailtcheva
- Младши потребител
Моля всеки,който разполага с лекциите на проф.Стамболиев,да ги изпрати на e-mail misho_111@abv.bg.Много ще съм ви задължен.
- dimitar.krumov
- Младши потребител
Моля всеки,който разполага с лекциите на проф.Стамболиев,да ги изпрати на e-mail misho_111@abv.bg.
- dimitar.krumov
- Младши потребител
jo_black написа:не ми е познат като име. мога да ти дам лекции на Стамболиев - но той в тях доста оспорва Сталев - в общи линии не се обичат особено, но моят изпит така или иначе е при него. ти си прецени - ще ти свършат ли работа.
molia, izprati i na men tezi lekcii na Stamboliev da gi pogledna!
dafincho@mail.bg
- mypoints
- Потребител
Моля ,който разполага с лекциите на проф.Стамболиев,да ги изпрати на e-mail corsairman01@abv.bg
Благодаря.
Благодаря.
- corsairman
- Младши потребител
- Гост
Уважаеми advokat_nikolov, както всички добре знаем, "истината" е едно доста субективно понятие и ако за Вас тя се ограничава само до"Българско гражданско процесуално право на колегата ЖИВКО СТАЛЕВ от 2006 г.", то за други същата далеч не се изчерпва само с въпросния учебник. Повече от ясно е, че почти всички колеги са изчели тази образно казано библия по граждански процес и въпреки това най-вероятно имат желанието да се запознаят и с други такива материали. След като Вие си позволявате да давате подобни съвети, аз от своя страна бих си позволила същото спрямо Вас, а именно: "Ако имате такива материали - изпратете им ги, а ако нямате - не се опитвайте да налагате "своята истина", защото от темата става ясно, че колегите молят за лекции по граждански процес, а не задават въпроса коя е "истината" при подготовка за изпита".
С уважение:
Cindarella
С уважение:
Cindarella
- Cindarella
- Нов потребител
Cindarella написа:Уважаеми advokat_nikolov, както всички добре знаем, "истината" е едно доста субективно понятие и ако за Вас тя се ограничава само до"Българско гражданско процесуално право на колегата ЖИВКО СТАЛЕВ от 2006 г.", то за други същата далеч не се изчерпва само с въпросния учебник. Повече от ясно е, че почти всички колеги са изчели тази образно казано библия по граждански процес и въпреки това най-вероятно имат желанието да се запознаят и с други такива материали. След като Вие си позволявате да давате подобни съвети, аз от своя страна бих си позволила същото спрямо Вас, а именно: "Ако имате такива материали - изпратете им ги, а ако нямате - не се опитвайте да налагате "своята истина", защото от темата става ясно, че колегите молят за лекции по граждански процес, а не задават въпроса коя е "истината" при подготовка за изпита".
С уважение:
Cindarella
Привет.
Защо си мислите,че всички са прочели споменатата книга или по-точно са я научили.
Ако Вие,например,прочетете и научите тази,както Вие казвате Библия ще търсите ли лекции? Аз,напромер,бих се насичил към практика,например в Съдебната палата(както правя през ден).
Много ме дразни думата "изпит".Вие за изпит ли учите,или за себе си.
Не е важен изпитът,а като излезеш от него какво остава в главата.
Но явно целата Ви е изпитът или по-точно казано "шестицата".
За всички,които не знаят този сайт pravo.pass.as
Има лекции бол.
Но на Живко Сталев Библията остава най-доброто,защото той е най-добрият.
с най-голямо уважение
г-н Адвокат Николов
- Гост
Многоуважаеми г-н Адвокат Николов, благодаря Ви, че все пак взехте отношение по съществото на така поставения казус и благоволихте да посочите сайт, който би могъл да бъде в помощ на колегите. Що се отнася до мен, аз отдавна съм приключила с този изпит и далеч не ме вълнува въпросът затова каква оценка са ми поставили. Да, съгласна съм с тезата Ви, че е по-важно натрупването трайни знания, отколкото преследване на някаква оценка, НО Вие добре знаете, че за съжаление не винаги дори и след къртовски усилия, е възможно да се вземе някой изпит. Вие как бихте се почувствали тогава??? И смятате ли, че след като изпитът не е толкова важен, бихте могъл да си сложите пред името си "адвокат", ако сте чел и знаете много, но нямате документ за това
И още нещо, макар и вече да споменах, че този въпрос не ме касае - да, дори и да бях прочела и научила целия учебник, пак бих търсила лекции, ако те са систематизирани и ще ми помогнат да преговоря целия материал. Разбира се, бих чела и търсила съдебна практика, но също така бих наблегнала най-вече и на самия ГПК.
Поздрави и късмет!
Cindarella
И още нещо, макар и вече да споменах, че този въпрос не ме касае - да, дори и да бях прочела и научила целия учебник, пак бих търсила лекции, ако те са систематизирани и ще ми помогнат да преговоря целия материал. Разбира се, бих чела и търсила съдебна практика, но също така бих наблегнала най-вече и на самия ГПК.
Поздрави и късмет!
Cindarella
- Cindarella
- Нов потребител
jo_black ако обичаш прати лекциите по гпроцес на стамболиев на моя email bonita86@abv.bg! PREDVARITELNO BLAGODARQ
- bonita86
- Нов потребител
nakazatelen i grajdanski proces
bratleta, triabvat mi lekcii po nakazatelen i grajdanski proces,pratete neshto ako imate i az moga da pomogna s neshto acostoff@abv.bg
- acostoff
- Нов потребител
моля изпратете ми и на мен лекции по граждански процес, благодаря ви предварително на мейла ми nelli_kol@abv.bg
- neellii
- Нов потребител
ЛЕКЦИИ ПО ГПК-СТАМБОЛИЕВ
Ще бъда много благодарна на колега, който ми изпрати лекциите на проф. Стамболиев по ГПК. Е-mail dfani@lex.bg
- dfani
- Младши потребител
I az imam golqma nujda ot lekcii po nakazatelen i grajdanski proces. Mnogo blagodarq, ma koijto gi ima i mi gi prati na nadia_118@abv.bg
- nadia_118
- Нов потребител
99 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|