начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

граждански процес лекции

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Мнениеот dimitar.krumov » 12 Фев 2007, 20:29

Присъединявам се към молбата на колегата armes :D Предварително ви благодаря misho_111@abv.bg
dimitar.krumov
Младши потребител

здравейте

Мнениеот alek.dskbank » 13 Фев 2007, 00:38

Уважаеми колеги ,
ще бъда благодарен ако пратите и на мен лекции по Г Процес !
alek.dskbank@abv.bg
alek.dskbank
Младши потребител

Мнениеот armes » 13 Фев 2007, 01:06

е-маилът ми е:

dolarche82@yahoo.com

:oops: :roll: :D
armes
Младши потребител

Lekzii po GPS

Мнениеот evrodeputat » 15 Фев 2007, 19:41

Uvajaemi kolegi!
lekziite v UZU gi 4ete prof.L.Kornezov,a uprajnenijata gi vodi doc.Mutaf4iev.No za izpita se iziskva posledni izdanie na izpita na G.Stalev+lekziite na Kornezov.te sa dosta dobri i razbiraemi,no trjabva da se polzva i u4ebnika.
evrodeputat
Младши потребител

леции - граждански процес

Мнениеот elenailtcheva » 16 Фев 2007, 00:22

дали ще може и на мен да изпратите лекциите на стамболиев, ако не ви притеснявам.
elena_iltcheva@yahoo.fr
elenailtcheva
Младши потребител

:)

Мнениеот chitta » 16 Фев 2007, 14:31

дали ще може и на мен да изпратите лекциите на стамболиев-noreto@abv.bg :)
chitta
Младши потребител

Мнениеот dimitar.krumov » 16 Фев 2007, 14:57

Моля,пратете и на мен лекциите на Стамболиев. :roll:
dimitar.krumov
Младши потребител

Мнениеот dimitar.krumov » 16 Фев 2007, 15:04

Моля всеки,който разполага с лекциите на проф.Стамболиев,да ги изпрати на e-mail misho_111@abv.bg.Много ще съм ви задължен. :lol:
dimitar.krumov
Младши потребител

Мнениеот dimitar.krumov » 16 Фев 2007, 15:06

Моля всеки,който разполага с лекциите на проф.Стамболиев,да ги изпрати на e-mail misho_111@abv.bg. :lol:
dimitar.krumov
Младши потребител

Мнениеот mypoints » 22 Фев 2007, 01:21

jo_black написа:не ми е познат като име. мога да ти дам лекции на Стамболиев - но той в тях доста оспорва Сталев - в общи линии не се обичат особено, но моят изпит така или иначе е при него. ти си прецени - ще ти свършат ли работа.

molia, izprati i na men tezi lekcii na Stamboliev da gi pogledna!

dafincho@mail.bg
mypoints
Потребител

Мнениеот corsairman » 22 Фев 2007, 15:34

Моля ,който разполага с лекциите на проф.Стамболиев,да ги изпрати на e-mail corsairman01@abv.bg
Благодаря.
corsairman
Младши потребител

Мнениеот Гост » 22 Фев 2007, 18:11

Истината е следната:
"Българско гражданско процесуално право на колегата ЖИВКО СТАЛЕВ от 2006 г.
Гост

Мнениеот Cindarella » 22 Фев 2007, 18:52

Уважаеми advokat_nikolov, както всички добре знаем, "истината" е едно доста субективно понятие и ако за Вас тя се ограничава само до"Българско гражданско процесуално право на колегата ЖИВКО СТАЛЕВ от 2006 г.", то за други същата далеч не се изчерпва само с въпросния учебник. Повече от ясно е, че почти всички колеги са изчели тази образно казано библия по граждански процес и въпреки това най-вероятно имат желанието да се запознаят и с други такива материали. След като Вие си позволявате да давате подобни съвети, аз от своя страна бих си позволила същото спрямо Вас, а именно: "Ако имате такива материали - изпратете им ги, а ако нямате - не се опитвайте да налагате "своята истина", защото от темата става ясно, че колегите молят за лекции по граждански процес, а не задават въпроса коя е "истината" при подготовка за изпита".
С уважение:
Cindarella
Cindarella
Нов потребител

Мнениеот Гост » 22 Фев 2007, 19:13

Cindarella написа:Уважаеми advokat_nikolov, както всички добре знаем, "истината" е едно доста субективно понятие и ако за Вас тя се ограничава само до"Българско гражданско процесуално право на колегата ЖИВКО СТАЛЕВ от 2006 г.", то за други същата далеч не се изчерпва само с въпросния учебник. Повече от ясно е, че почти всички колеги са изчели тази образно казано библия по граждански процес и въпреки това най-вероятно имат желанието да се запознаят и с други такива материали. След като Вие си позволявате да давате подобни съвети, аз от своя страна бих си позволила същото спрямо Вас, а именно: "Ако имате такива материали - изпратете им ги, а ако нямате - не се опитвайте да налагате "своята истина", защото от темата става ясно, че колегите молят за лекции по граждански процес, а не задават въпроса коя е "истината" при подготовка за изпита".
С уважение:
Cindarella

Привет.
Защо си мислите,че всички са прочели споменатата книга или по-точно са я научили.
Ако Вие,например,прочетете и научите тази,както Вие казвате Библия ще търсите ли лекции? Аз,напромер,бих се насичил към практика,например в Съдебната палата(както правя през ден).
Много ме дразни думата "изпит".Вие за изпит ли учите,или за себе си.
Не е важен изпитът,а като излезеш от него какво остава в главата.
Но явно целата Ви е изпитът или по-точно казано "шестицата".
За всички,които не знаят този сайт pravo.pass.as
Има лекции бол.
Но на Живко Сталев Библията остава най-доброто,защото той е най-добрият.

с най-голямо уважение
8) г-н Адвокат Николов 8)
Гост

Мнениеот Cindarella » 22 Фев 2007, 20:36

Многоуважаеми г-н Адвокат Николов, благодаря Ви, че все пак взехте отношение по съществото на така поставения казус и благоволихте да посочите сайт, който би могъл да бъде в помощ на колегите. Що се отнася до мен, аз отдавна съм приключила с този изпит и далеч не ме вълнува въпросът затова каква оценка са ми поставили. Да, съгласна съм с тезата Ви, че е по-важно натрупването трайни знания, отколкото преследване на някаква оценка, НО Вие добре знаете, че за съжаление не винаги дори и след къртовски усилия, е възможно да се вземе някой изпит. Вие как бихте се почувствали тогава??? И смятате ли, че след като изпитът не е толкова важен, бихте могъл да си сложите пред името си "адвокат", ако сте чел и знаете много, но нямате документ за това :?:
И още нещо, макар и вече да споменах, че този въпрос не ме касае - да, дори и да бях прочела и научила целия учебник, пак бих търсила лекции, ако те са систематизирани и ще ми помогнат да преговоря целия материал. Разбира се, бих чела и търсила съдебна практика, но също така бих наблегнала най-вече и на самия ГПК.
Поздрави и късмет!
Cindarella
Cindarella
Нов потребител

Мнениеот bonita86 » 26 Фев 2007, 12:54

jo_black ако обичаш прати лекциите по гпроцес на стамболиев на моя email bonita86@abv.bg! PREDVARITELNO BLAGODARQ
bonita86
Нов потребител

nakazatelen i grajdanski proces

Мнениеот acostoff » 27 Фев 2007, 19:05

bratleta, triabvat mi lekcii po nakazatelen i grajdanski proces,pratete neshto ako imate i az moga da pomogna s neshto acostoff@abv.bg
acostoff
Нов потребител

Мнениеот neellii » 05 Мар 2007, 12:29

моля изпратете ми и на мен лекции по граждански процес, благодаря ви предварително на мейла ми nelli_kol@abv.bg
neellii
Нов потребител

ЛЕКЦИИ ПО ГПК-СТАМБОЛИЕВ

Мнениеот dfani » 06 Мар 2007, 14:24

Ще бъда много благодарна на колега, който ми изпрати лекциите на проф. Стамболиев по ГПК. Е-mail dfani@lex.bg
dfani
Младши потребител

Мнениеот nadia_118 » 07 Мар 2007, 17:21

I az imam golqma nujda ot lekcii po nakazatelen i grajdanski proces. Mnogo blagodarq, ma koijto gi ima i mi gi prati na nadia_118@abv.bg :shock:
nadia_118
Нов потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Лекции и материали