- Дата и час: 22 Ное 2024, 04:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
граждански процес лекции
|
|
99 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
граждански процес лекции
Ще бъда много благодарна ако някой има възможност да ми помогне с лекции по граждански процес!
на имейл
julieta_9@abv.bg
Предварително благодаря!!!
на имейл
julieta_9@abv.bg
Предварително благодаря!!!
- julieta_9
- Потребител
Скъпа Жулиет, не разчитай на готови лекции. ГПК се променя непрекъснато . Залегни на новите изменения, ако ти предстои семестриален изпит. За държавен 4зпит ще трябва понвече четене. Успех.
- gdobrev
- Младши потребител
Благодаря за съвета.Аз имам и учебника на Живко Сталев,но винаги ми се иска да имам всякави източници ,да си сверявам часовника както се казва и затова нямаше да е лошо да погледна и в някои лекции.Нямам възможност да посещавам лекциите,сливам 5 и 6-ти курс/задочно/....
- julieta_9
- Потребител
в кой университет учиш и кой ти преподава - има доста различия в мненията на "светилата" по темата....
- jo_black
- Нов потребител
не ми е познат като име. мога да ти дам лекции на Стамболиев - но той в тях доста оспорва Сталев - в общи линии не се обичат особено, но моят изпит така или иначе е при него. ти си прецени - ще ти свършат ли работа.
- jo_black
- Нов потребител
Благодаря ти,един колега вече ми изпрати ,мисля че ще помогнат....Мутафчиев е автор на един от учебниците.
- julieta_9
- Потребител
В кой ВУЗ Ви преподава Стамболиев, jo_black? Ако е удобно миля те прати ги на мен- stoichkov1979@abv.bg. Благодаря!
- lilly_iv
- Младши потребител
julieta_9 написа:в ЮЗУ , лекциите ги чете доц.Мутафчиев
Лекциите в ЮЗУ по граждански процес се чатат от Корнезов...той май е мааааалко по-известен
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
В момента се четат от Мутафчиев,поне така е по официалния график.
Нямам възможност да отида на лекции,но щом така е обявено,значи е така
Нямам възможност да отида на лекции,но щом така е обявено,значи е така
- julieta_9
- Потребител
Na zado4nicite e Mutaf4iev i si darji na izdadenite ot nego tri knijki,ne uvajava u4ebnika na J.Stalev. Kornezov e ot skoro i e mai samo na redovnoto.
- lloreti
- Младши потребител
Скъпа Жулиет, ако искаш да се занимаваш с право, а не само да си вземеш изпита не търси готови лекции, както са те съветвали и колегите, вземи си учебника и актуален ГПК и чети - това е спасението. Успех! Няма значение къде учиш и кой ти преподава-четенето му е майката.
- savetnik
- Нов потребител
jo_black ако обичаш прати лекциите по гпроцес на стамболиев на моя email pperov77@mail.bg!
many thanks!
many thanks!
- astroloy
- Младши потребител
lekcii
jo_black bi li mi izpratil lekcii na stambuliev na e-mail pl_ch@abv.bg, 4e mart ste se qvqvam pri nego.
predvaritelno ti blagodarq
predvaritelno ti blagodarq
- pl_chobanov
- Нов потребител
Ако мога да помоля някого от получилите лекциите да ги изпрати и на мен на e-mail: jason_jessy_1981@abv.bg
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!
- JeSsY_1981
- Нов потребител
jo_black,ako ne sme ti se ka4ili na glavata ot poru4ki,wklu4i i men w obshtiq spisuk.Shte sum ti mnogo blagodarna za okazanata pomosht.
P.S.Eli
hripsi@abv.bg
P.S.Eli
hripsi@abv.bg
- bubajka
- Нов потребител
Ако не ви затруднявам, може ли някой да ми изпрати и на мен лекциите на Стамболиев по граждански процес! Много ще съм благодарен!
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- armes
- Младши потребител
99 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|