- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търговско право-проф.Иван Владимиров
|
|
17 мнения
• Страница 1 от 1
Търговско право-проф.Иван Владимиров
Здравейте, колеги!
Ще ви бъда безкрайно благодарна, ако ми пратите лекции на проф.Иван Владимиров по търговско право!-93 въпроса са!!!
anita_4981@abv.bg
Хиляди благодарности!!!
Ще ви бъда безкрайно благодарна, ако ми пратите лекции на проф.Иван Владимиров по търговско право!-93 въпроса са!!!
anita_4981@abv.bg
Хиляди благодарности!!!
- anita_4981
- Нов потребител
от личен опит ти казвам че лекции няма да ти свършат работа - вземи си неговия учебник (той не лекции просто си го чете) и няма да имаш проблем - изпита минава много леко
- nicki_iliev
- Младши потребител
Владимиров казва: Ако не си ми прочел учебника поне 3 пъти, не си въобразявай че ще вземеш изпита !
Така че моят съвет е просто да си купиш учебника му. Както казва и колегата Илиев - той просто си чете от учебника на лекциите!
Така че моят съвет е просто да си купиш учебника му. Както казва и колегата Илиев - той просто си чете от учебника на лекциите!
- benighted
- Нов потребител
Проф. Владимиров си чете направо учебника. Не пропуска дори и запетайките,така че защо са ти лекции.
- erika
- Младши потребител
тп
Колега, Проф.Владимиров не чете лекции. Той си чете учебника едно към едно това диктува, поне ние на лекциите му не сме писали. В нашия Варненски Свободен Университет, до колкото разбрахме май вече се е пенсионирал и няма да чете лекции - а лекции ще чете познайте кой......... доц. Ив.Русчев хаххаа
- yanichka
- Нов потребител
Проф. Владимиров
Да, но за съжаляние Проф. Владимиров преподавава във ВСУ и сега ще имам изпит при него по МТП Някой може ли да ми каже в какво се състои изпита и на какво държи да се знае , че то направо си е страшничко
- the_witch
- Нов потребител
Изпита при него е пълен майтап. Незнам дали беше съвпадение или е такъв човек, но като карах изпит при него, всички колежки го взехме много по-лесно от колегите от мъжки пол.
- karelia79
- Потребител
МТП
anita_81 написа:Колега, дай ми имейл и ще ти разкажа по-подробно, мисля, че имам и лекции!!!
Извинявай че късно ти пиша майла ми е jojobg2002@yahoo.com на 3-ти юли съм на изпит пти него, понеже не можах да се явя на редовната дата. 10х
- the_witch
- Нов потребител
Aко пък има преподавател, при когото се взема изпит по-лесно ! Чел ли си няма начин да не изкараш. Аз имах при него и търговско и право на чуждестранните инвестиции взех си ги с 5-ци !
- chosen_23
- Младши потребител
Re: Търговско право-проф.Иван Владимиров
ei nqkoi moje li da udari edno ramo da mi izprati lekcii na vladimirov
- desisss
- Нов потребител
Уважаема колежке,при Владимиров изпит се взема с негов учебник и то последно издание.дерзаите.честит 8 март!
- vale72
- Младши потребител
Професор Герджиков е най-добрият, признавам го - чета го, но все пак - има места където светлината на разума не достига.
Впрочем, Герджиков има щастието да бъде роден под звездата на късмета - не го превъзнасяйте - не знам да е адвокат, чувал съм, че е голям факир.
Впрочем, Герджиков има щастието да бъде роден под звездата на късмета - не го превъзнасяйте - не знам да е адвокат, чувал съм, че е голям факир.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Незная в какъв смисъл да е факир, но твърдя да преподава с нужното вдъхновение...твърдя да е основната причина да уча търговското право с удоволствие, и твърдя, че неговите писания по търговско ...редакциите на облигацията ....имат нужната виталност, за разлика от преразказа на закона без елементи на разсъждение от Златарев и си-е...
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
17 мнения
• Страница 1 от 1
|
|