- Дата и час: 24 Ное 2024, 23:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Трябват ми Лекций по Право.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Трябват ми Лекций по Право.
Колеги трябват ми лекций и пищови по Облигационо право, Митническо , Общинско. Финансово, Полицейско и Международно публично право ако ги има някой да ми ги изпрати на и-мейл адрес Krasimir 1994@abv.bg.ще му бъда много благодарен за помоща. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ.
- LLL_BBB
- Младши потребител
za lekciite
zdravei.neznam da kolko tovahttp://www.koronal.com/library.php? ... rowstart=0 6te ti svar6i rabota,no pone moje6 da pogledne6.iskam da te popitam dali slu4aino( ima6)ili znae6 kade moga da namerq lekcii po mejdunarodno finansovo pravo i ekologi4no.pozdravi.
- meliz
- Нов потребител
LLL_BBB в българският език няма дума в множествено число,която завършва на Й!!!Ще станете юрист,а не можете да пишете на родния си език!
- Museva
- Младши потребител
Naistina e sramota da ne znaem da pishem na rodniq si ezik, a shte stavame juristi ili pone se smqtame za inteligentni hora!!!:)
- MaRRRie
- Младши потребител
Хора вие на лекции не ходите ли , дори и да не ходите ,защо не си купите учебници, форума е пълен с трябват ми лекции ,това все пак е право ,тия учебници ще ги ползвате години наред .
Кой ви гарантира ,че лекциите ,които ще ви изпратят стават ,а и като влезете идин ден в зала или ще решавате казус , по нета и кюто ,скайпа вс. път ли ще питатате ?
И какви са тия пищови ,спомням си като ни изпитваха някога телех билет пред преподавателя ,сядах пред него и пишех ,в стаята влизахме по 3-4 души ,преписването абсурд! С преписване юрист не се става ,щото от преписващи аман!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кой ви гарантира ,че лекциите ,които ще ви изпратят стават ,а и като влезете идин ден в зала или ще решавате казус , по нета и кюто ,скайпа вс. път ли ще питатате ?
И какви са тия пищови ,спомням си като ни изпитваха някога телех билет пред преподавателя ,сядах пред него и пишех ,в стаята влизахме по 3-4 души ,преписването абсурд! С преписване юрист не се става ,щото от преписващи аман!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- donna
- Старши потребител
Защо нападате така автора на темата ? Той се обръща за помощ към вас ,а в отговор получи само критики. Във всяко трето мнение във този форум ще намерим по някоя грешка, направена не толкова от неграмотност,колкото от бързина или неволно.
MaRRRie, не го приемай като упрек,не искам да се заяждам, НО НАИСТИНА Е СРАМОТА да пишеш с тези йероглифи.Нека уважим хората,които ще прочетат мненията ни.
MaRRRie, не го приемай като упрек,не искам да се заяждам, НО НАИСТИНА Е СРАМОТА да пишеш с тези йероглифи.Нека уважим хората,които ще прочетат мненията ни.
- erika
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|