- Дата и час: 24 Ное 2024, 23:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Тестове по Финансово право
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Тестове по Финансово право
Здравейте!Тези дни имам изпит при порф.Златарев и от колеги съм чувала че изпитите минават под формата на тест.Ако някой има вариантите на тестовете или скоро е държал изпит по финансово право ще съм му много благодарна ако ми помогне.Благодаря предварително.
- milenaaa
- Потребител
Re: Тестове по Финансово право
Не си мислете, че ще ги даде същите. Нормативната уредба се измени доста, което означава, че и тестът. Определено обаче е доста труден, повечето от въпросчетата са подробности. Трябва да сте на "ти" с материала. Около 20 ще са Ви въпросите, може и малко повече, за 30 минути. Има и отворени, и затворени. Но той това го е казал на лекции. Така че не казвам нищо неизвестно. И нали знаете - 60% минимум.milenaaa написа:Здравейте!Тези дни имам изпит при порф.Златарев и от колеги съм чувала че изпитите минават под формата на тест.Ако някой има вариантите на тестовете или скоро е държал изпит по финансово право ще съм му много благодарна ако ми помогне.Благодаря предварително.
- senex
- Потребител
Здравейте senex благодаря ви за отговора.Всичко това ми е ясно и затова се притеснявам от тестовете на Златарев.Аз исках просто примерни тестове,за да съм наясно горе-доло за въпросите които дава.Иначе ми е пределно ясно че нещата се промениха и тестовете естествено не са същите.Мерси все пак.
- milenaaa
- Потребител
Проф. Златарев дава да се ползват неговите учебници по време на изпита.Само от Вас се иска да знаете къде да търсите,за да ви стигне времето Наблегнете на отворените въпроси. Късмет
- erika
- Младши потребител
Благодаря.Вие скоро ли сте държала изпит при него?И наистина ли отворените въпроси са по-важни?Къде учите?Извинявам се за многото въпроси
- milenaaa
- Потребител
erika написа:Проф. Златарев дава да се ползват неговите учебници по време на изпита.Само от Вас се иска да знаете къде да търсите,за да ви стигне времето Наблегнете на отворените въпроси. Късмет
Кой е този Университет ? Да се ползват нормативни актове - нормално. Но да се ползват УЧЕБНИЦИ на изпит - Е извинявай Марийке!!!
- Clavdivs.
- Потребител
Да може да се ползват учебници,но като се има предвид трудността на въпросите и времето за решаване на теста е все тая дали ще има или не учебници.Така че колега не се възмущавайте-разрешението да се ползва такава литература е по-скоро в наш ущърб,отколото в наша полза.И след толкова скъсани на този изпит сам си извадете извод до колко помагат
- milenaaa
- Потребител
И като добавим, че горе-долу половината въпроси са от лекции, няма ги в учебника, а той тях не разрешава да се ползват. А и миналата година мой познат ми каза, че при задочниците от приблизително 30 души изпита си били взели само 4-ма. За какво говорим? Сами си правете извода за ползата от предоставената възможност.milenaaa написа:Да може да се ползват учебници,но като се има предвид трудността на въпросите и времето за решаване на теста е все тая дали ще има или не учебници.Така че колега не се възмущавайте-разрешението да се ползва такава литература е по-скоро в наш ущърб,отколото в наша полза.И след толкова скъсани на този изпит сам си извадете извод до колко помагат
- senex
- Потребител
Здравейте.Току що се връщам от изпита по финансово и имам повод да почерпя.Благодаря на тези които ми дадоха насоки.И знайте че ползването на учебник само ще ви обърка.
Успех
Успех
- milenaaa
- Потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|