начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

ИЗ РАЗНИ СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ

Дискусии на тема съдебната власт в България

ИЗ РАЗНИ СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ

Мнениеот brianna » 01 Авг 2007, 15:04

Предлагам на всички колеги за размисъл част от съдебно решение, а именно:
"Впрочем съдът ще отбележи между другото, че въззиваемият следваше да направи добре сметките си още в самото начало, а не да прибягва до обжалвания на отказа на административен орган да възстанови собствеността му върху отчуждения му недвижим имот и да ангажира себе си, общината и съда с процедури, за които в последствие ще съжалява."
brianna
Младши потребител

Мнениеот divain » 01 Авг 2007, 15:30

:shock: :shock: :shock:

:D :D :D !
divain
Потребител

Мнениеот divain » 01 Авг 2007, 15:36

Без коментар !

А може ли "междувпрочем" :wink: да дадете повече подробности какво всъщност е провокирало съда да направи подобно "отбелязване " :lol: ?
divain
Потребител

Мнениеот brianna » 02 Авг 2007, 08:31

И мен лично ме учуди, тъй като в съдебното заседание съставът не показа някакво отношение. Дори ми изглеждаше, че решението няма да е в наша полза. И все пак жалбоподателят или по-точно съпругата му целеше да установи, че имотът, който е бил даден като обезщетение е станал в някаква идеална част СИО и по тази причина, молбата за отмяна на отчуждаване, подадена от съпруга й не е могла да породи действие.
brianna
Младши потребител

Назад към Съдебна власт