- Дата и час: 23 Ное 2024, 14:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
gei- sadia
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Re: gei- sadia
zashto, da ne bi v nashsata gildia da niama geiove. I stiga s tezi predrazsadaciboba написа:
>
> Ох, ле-ле, и ти като МИНИСТЪРА си объркал форума!!!
>
> Ох, ле-ле, и ти като МИНИСТЪРА си объркал форума!!!
- perverzko
Има един съдия от Наказателната колегия на Софийски районен съд, който е 100% гей, а и ходи с гладко епилирани крака под тогата, които не се свени да си ги показва. Същият влиза на заседанията си с два неизключени джиесема, които звънят през цялото време.
Името му ще го спестя, че модератора дебне.. :-), а и някой ще ме обвини в клеветничество!
Сигурен съм обаче, че ако се заинтересуваш, доста колеги ще ти кажат името му в частен разговор ;-)
Името му ще го спестя, че модератора дебне.. :-), а и някой ще ме обвини в клеветничество!
Сигурен съм обаче, че ако се заинтересуваш, доста колеги ще ти кажат името му в частен разговор ;-)
- Toshko
и в пловдивския ОС има двама такива. Когато са заедно в състав, посоянно се кискат и мушкат един друг. ако третия съдия в състава е жена, не и обръщат никакво внимание. Така че много педерастия има по тази земя.
- slavin
e и какво от това нали и те са хора
- donna2
- Потребител
Ha-ha-ha-haaaaa!!!
Tova si struva da se vidi. Ama kak se mushkat be?!
slavin написа:
>
> и в пловдивския ОС има двама такива. Когато са заедно в
> състав, посоянно се кискат и мушкат един друг. ако третия
> съдия в състава е жена, не и обръщат никакво внимание. Така
> че много педерастия има по тази земя.
Tova si struva da se vidi. Ama kak se mushkat be?!
slavin написа:
>
> и в пловдивския ОС има двама такива. Когато са заедно в
> състав, посоянно се кискат и мушкат един друг. ако третия
> съдия в състава е жена, не и обръщат никакво внимание. Така
> че много педерастия има по тази земя.
- Smehurko
Присъединявам се към мнението на gess. Наистина хубаво е човек да се разведри с малко хумор, но все пак ...
- vanja
- Младши потребител
Но това не е "малко хумор", а истински, верни неща - не виждам нищо лошо в това да си споделяме и такива пикантерийки- друг е въпроса, ако някой (незнайно защо) се почувства засегнат.
- Toshko
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|