проблемът е следния..
кражба на ..еди какво си, стойност на откраднатото 400 лева ..
извършителите 7 (седем) роми ..
очевидци..познай ..свидетели - четирима на които са продадени вещите(тоже от боята)
разпитани за 7-имата в преписката, признават си, пред мен-признават си, по задължително писмено указание на наблюдаващата двадесет и няколко годишна, току що назначена прокурорка проведох разпит и пред съдия на 7-имата ...признават си.
разпит на 4-имата свидетели, разпит на същите четирима свидетели пред съдия ..
привличане и разпит на 7-имата извършители, в условията на задължителна служебна защита и 5 адвоката ..признават си ..
делото естествено е удължено от ОП с четири месеца ..
и след като девойчето го чете 1 месец, ми го върна със задължително указание за разпит на същите седем обвиняеми ...ПРЕД СЪДИЯ
съдът е на 45 километра от Районното ..затрупан съм с работа, само 42 са ми делата срещу известен ..
срокът изтича след 11 дни, но тя ми отхвърля предложението за удължаване от Главна ..и ме заплашва с наказание ако не го приключа в срок ...
ясно е, че от Дирекцията с кеф ще ми го набият, за тях е чест и гордост да наказват за щяло и нещяло ..
говорих с приятели прокурори, казват ми тая проклетия има солиден гръб, некадърно е, но ...
на кой да се оплача ? да напиша сигнал на Окръжна, не знам дали имам право ..но съм решил, че и до Велчев ако трябва ще стигна ...
егати подигравката, егати чудото ...от близо 5 години съм дознател, но такова нещо никога не ми се е случвало..имал съм неразбирателства с прокурори, но с повечето съм с приятелски взаимоотношения ...
- Дата и час: 22 Ное 2024, 02:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Какво да правя ?
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Какво да правя ?
В кой щат се случва това чудо??? Колежката не е ли наясно, че обвиняемите всеки път могат да си приказват каквото си искат??
Съжалявам, колега. Ако е младша - трябва да има "настойник", т.е. наставник от горестоящата... Говорете с него. С главния си разследващ.
Съжалявам, колега. Ако е младша - трябва да има "настойник", т.е. наставник от горестоящата... Говорете с него. С главния си разследващ.
- sunshine_75
- Потребител
Седмината герои първия път пред съдия като свидетели ли са разпитвани?
Това още на втория ден с девойчето е трябвало да го приключите със споразумение. А и сега не виждам къде е пречката при положение, че продължават да си признават. Говори със служебните защитници и го омахвайте, кому е нужно да се създават излишни конфликти.
Това още на втория ден с девойчето е трябвало да го приключите със споразумение. А и сега не виждам къде е пречката при положение, че продължават да си признават. Говори със служебните защитници и го омахвайте, кому е нужно да се създават излишни конфликти.
- RinTimTim
- Потребител
не, първия път пред мен, после прокурката като видя, че си признават ревна да ги разпитам пред съдия, но като свидетели ?!?!?
аз обаче смятам да накарам адвокатите да кажат на клиентите си да не се признаят за виновни при разпита им пред съдия ..да го видим какво ще измисли тогава, а и самите адвокати са бесни от това разкатаване ...
аз обаче смятам да накарам адвокатите да кажат на клиентите си да не се признаят за виновни при разпита им пред съдия ..да го видим какво ще измисли тогава, а и самите адвокати са бесни от това разкатаване ...
- marek972
- Потребител
marek972 написа:не, първия път пред мен, после прокурката като видя, че си признават ревна да ги разпитам пред съдия, но като свидетели ?!?!?
Браво , това е адската идея....и николов сигурно нямаше да измисли по-безмислено действие....
- REVOLUTION
- Активен потребител
към модератора дето ми е преправил думата "роми" с "роми"
тази проблемна дума произлиза от древногръцкото "ациганос" което ще рече гадател
"ром" идва от византийското "ромеи" , щото в империята е вряло от такива едно време ..
тази проблемна дума произлиза от древногръцкото "ациганос" което ще рече гадател
"ром" идва от византийското "ромеи" , щото в империята е вряло от такива едно време ..
- marek972
- Потребител
А не идва ли от напитката "ром"?
Иначе сериозно - думата "ром" идва от санскрит и означава "човек".
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Ромите са цигани, циганите идват от Индия.
Това е най-нисшата каста в Индия.
Разбира се, всеки има право на мнение - лично аз не мразя циганите, те са артистични и ловки (крадци), може би те са нашите бъдещи завоеватели (нещо като чревната бактерия, станала космонавт).
Ние сме ужасно, ужасно лоши.
Това е най-нисшата каста в Индия.
Разбира се, всеки има право на мнение - лично аз не мразя циганите, те са артистични и ловки (крадци), може би те са нашите бъдещи завоеватели (нещо като чревната бактерия, станала космонавт).
Ние сме ужасно, ужасно лоши.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|